שם: נטלי פינקלשטיין
גיל: 27
מהיכן בארץ: גבעתיים
תאריך לידה:  30/10/87
מזל: עקרב
מצב משפחתי: נשואה+2

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך: 

  • אני משוגעת על מתוקים ומעדיפה קרם ברולה משובח על סטייק מדמם
  • אני כל שנה מתעקשת לארגן לבעלי מסיבת הפתעה (שזה במקרה גם יום הנישואים שלנו)
  • אוכל איטלקי ופסטות זה הפייבוריט שלי
  • אני עולה על רכבת הרים בגובה 500 מטר אבל בשום אופן לא על מגלשת מים, גם לא בגובה של מטר
  • גם אם אני מזמינה 30 איש אני תמיד אבשל באותו יום הכל, גם אם אצטרך לקום ב5 בבוקר

מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה? אנחנו מזמינים בדרך כלל אוכל אסייתי ממסעדת ה"ניני האצ'י", לפחות פעם בשבועיים כשאין כוח להכנס למטבח.

על איזה מטבח גדלת? גדלתי על מטבח ישראלי הנוטה לכיון הבריאותי.

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח? כשבאמצע הבישולים ביום שישי שכל המשפחה מוזמנת אלי לקידוש פתאום נגמר לי הגז.

מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות את/ה מושפע/ת? תמיד התעסקתי באוכל ובבישולים קלים, אבל הבישול האמיתי התחיל מאז שהתחתנתי. אני מושפעת מהמטבח החלבי של חמותי וסבא שלי, שהוא לדעתי המטבח המפואר ביותר מכל עדות המזרח, מטבח עם המון מסורת.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך? קונדיטוריה. ההתעסקות במאפים דומה לכימיה, וכאדם סקרן, אני מאוד אוהבת להתעסק ולחקור את רזי האפייה.

מה הסטייה הקולינרית שלך? לחם אחיד פרוס, רגיל, טרי, עם המון נוטלה.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח? רסק, שמן זית, אורז.

מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל? נקניקיה בלחמנייה עם קטשופ וחרדל, רצוי בשתיים לפנות בוקר.

"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00