פילה וולינגטון-מילנזה עם פול וגראנטי של מסימיליאנו די מתיאו
פילה בקר וולינגטון כמו שעושים במילאנו, עטוף ומטוגן בבצק עלים ופירורי לחם, לצד גראנטי - כדורי פסטה קטנטנים המתבשלים בציר ירקות, ופול ירוק מוקפץ עם שום ופלפל. תענוג של מנה איטלקית-ישראלית
למתכון: פילה וולינגטון-מילנזה עם פול וגראנטי של מסימיליאנו די מתיאו
קציצות לוקוס בקארי של מיכל אפשטיין
קציצות מדג לוקוס והמון ירק, עם רוטב של קארי וחלב קוקוס, חצילים, תרד וקפיר ליים. טעמים אסייתים נהדרים במנה עשירה ומפנקת, שכל אחד יכול להכין ולהרגיש ולו לרגע במזרח הרחוק, במסעדה טובה, בין הים לדקלים
למתכון: קציצות לוקוס בקארי של מיכל אפשטיין
קבב טונה אדומה על שיפוד שומר של רחל בן אלול
קבבים מטונה אדומה שמשופדים ונצרבים על גבעול שומר, מוגשים על פיתה עבודת יד עם טחינה וממרח פלפלים ביתי ומקפיץ. טעמי אניס נפלאים בפנים, קצת חריף בצד - וזהו. אנחנו מסודרים
למתכון: קבב טונה אדומה על שיפוד שומר של רחל בן אלול
לוקוס בקרם תרד של רון סוריאנו
פילה לוקוס צלוי עם קרם תרד מצומצם ברוטב שמנת, וטאצ' מיוחד של עלי גפן מטוגנים (אתם חייבים לנסות את זה) וגרידת לימון פרסי. מנה נהדרת עם טעמים עדינים אך מורכבים
למתכון: לוקוס בקרם תרד של רון סוריאנו
טרטר טונה על טבולה ולבנה עיזים של למא שחאדה
טבולה עם פתיתים והמון, אבל המון, ירק, וגם עם שומר, עגבניות סחוטות, עלי זעתר טריים ואפילו ועלי גפן כבושים קלות. כל הקסם הזה מוגש עם לבנה עזים מעודנת וטרטר טונה אדומה. מנה חגיגית, קלילה אך מתוחכמת
למתכון: טרטר טונה על טבולה ולבנה עיזים של למא שחאדה
קארי קציצות לוקוס של יובל בן נריה
כבר תקופה שאנחנו רוצים לשים יד על המתכון למחית הקארי של השף יובל בן נריה, והנה זה קרה. כאן המשחה המופלאה הזאת מגיעה עם רוטב דגים עשיר, חלב קוקוס, שמנת למי שרוצה וקציצות לוקוס משגעות
למתכון: קארי קציצות לוקוס של יובל בן נריה
טרטר בקר עם קרם פלפלים ופופקורן קינואה של דיויד פרנקל
טרטר שמוגש עם סלט קונפי תפוחי אדמה, קינואה פריכה-פריכה, קרם פלפלים, חלמוני שליו ובוטרגו. נשמע מורכב? נשמע מקורי? נשמע מעולה? הכל נכון. בפעם הבאה שאתם רוצים להרשים - הנה המנה שלכם
למתכון: טרטר בקר עם קרם פלפלים ופופקורן קינואה של דיויד פרנקל
פילה לוקוס עם קרם תרד של אוראל קמחי
מנה מושקעת ומפנקת של פילה לוקוס על קרם תרד (פקילע), ברוטב מיוחד של שמנת, ציר עוף, בצלצלי שאלוט וגם עלי גפן שנותנים את טעמם העדין. רוצים להרשים על באמת? הגישו את המנה עם הרוטב מוקצף
למתכון: פילה לוקוס עם קרם תרד של אוראל קמחי
לגו פריקסה של רועי ענתבי
שידרוג לפריקסה המוכר עם טונה משומרת שמכינים לבד מטונה אדומה, ביצה עלומה, זלביה שאופים במקום וגם עגבניות צלויות וסלסת אנשובי. אנחנו מזמן אמרנו שפריקסה זה גורמה
למתכון: לגו פריקסה של רועי ענתבי
פאייה גלילית עם טונה מושחמת במחבת של מיכאל גרטופסקי
מנה עשירה שכולה טריות עם קוסקוס, קרם תרד עמוק, פול ירוק ותבלינים, מוגש עם טונה אדומה צרובה רק כמה שצריך, ואיך אפשר בלי קצת לאבנה גלילית ליד
למתכון: פאייה גלילית עם טונה מושחמת במחבת של מיכאל גרטופסקי
עוד ב"מאסטר שף":
- לצפייה בכל הקטעים מהפרק האחרון
- מיכל אפשטיין: "זה שאני חיה עם בת זוג לא אומר שאני לא אוהבת גברים"
- איב ענן: "אני מאוד מעריך את למא, אין בי שום כעס כלפיה"
"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00