אם תמיד רציתם מתכון מטורף שתוכלו להכין מהר לכמות לא הגיונית של אנשים, זה הזמן להפשיל שרוולים, כי הבאנו לכם את המתכונים של רחל ואיב ושל מיכל ורון ממשימת שרונה. אבל אם אתם דווקא לא בקטע של כמות אלא יותר בכיוון של איכות (שלא לומר, פלצנות) - קבלו גם את המתכונים של למא, רחלי ומסי ממשימת הכיסונים. המילה 'שלמות' מעולם לא היתה מתאימה יותר.
>>צפו בכל הקטעים מהתכנית האחרונה של מאסטר שף
סנדוויצ'ון בגט עם פטריות, רוקט וריקוטה של רחל בן אלול ואיב ענן
כריכון כייפי עם טפנד זיתים ואנשובי, פלפלים חריפים ופטריות צלויות בתוך בגט עם ריקוטה, מלפפון וצנונית, לצד סלטון עשבי תיבול. אצלינו הוא פוגע בול בכל שעה ובכל מצב
למתכון: סנדוויצ'ון בגט עם פטריות, רוקט וריקוטה של רחל בן אלול ואיב ענן
חצאי פיתה עם צזיקי וקרעי דג של מיכל אפשטיין ורון סוריאנו
אלוהים, איזו פיתה: קרעי דג לברק בחוואייג', נחים בחצי פיתה עם יוגורט חמצמץ, בצל כבוש, צנוברים, עשבי תיבול וצי'פס פריך פריך. אם לשלוח רמז עבה ליקום - היינו שמחים שיפנקו אותנו ככה
למתכון: חצאי פיתה עם צזיקי וקרעי דג של מיכל אפשטיין ורון סוריאנו
כיסוני בשר ברוטב יוגורט של למא שחאדה
כיסוני בצק ממולאים בכבש ובקר עם תבלינים ואגוזי קשיו שטוגנו בבשר כבש, ומבושלים ברוטב יוגורט עם שום ונענע, שן אחת בבישול ושן אחת בנפרד. התענוג פה הוא גדול, ונמצא בפרטים הקטנים
למתכון: כיסוני בשר ברוטב יוגורט של למא שחאדה
קורנֶה של רחלי קדוש
קינוח כיפי במיוחד שכולל שתיים מהאהבות הגדולות שלנו: מרציפן ומי ורדים. מדובר בטילון מבצק סיגרים בעבודת יד במילוי שקדים עם סירופ מי ורדים ולימון, דורש מיומנות אבל שווה כל דקה של עבודה
כיסוני גבינות של מסימליאנו די מטאו
כמה פשוט ככה טעים: כיסונים מבצק פסטה שמכינים לבד, במלוי גבינות ופלפל שחור, שלוש דקות במים ועוד דקה במחבת עם צ'ילי ובזיליקום. במקור משתמשים בגבינת בורסן, אבל אפשר גם תערובת גבינות מהבית
למתכון: כיסוני גבינות של מסימליאנו די מטאו
>> רוצים להישאר מעודכנים? עקבו אחרי מאסטר-שף בפייסבוק
"מאסטר שף" - ראשון ושלישי, 21:00