הערב קיבלו המתמודדים רשימות מצרכים של אנשים אחרים, והיה עליהם להכין מהם מנה טובה דיה כדי להישאר בנבחרת של "מאסטר שף". ממבט חטוף על המנות האלה, קשה להאמין שהם הוכנו מרשימות הקניות שראינו בתחילת הפרק - ומה שבטוח, בא לטעום. הנה המתכונים
מערכת תכניות קשת | מאסטר שף | פורסם 16:06 18.08.15
סלט עדשים, קינואה ופירות יבשים של רחל בןאלול
קבלו את הסלט הכי שמח בסביבה: עדשים וקינואה, משמשים מיובשים וצימוקים, שום ועגבניות, פטריות פוטרבלו ואפילו טופו מוקפץ: כל מה שטעים, נעים וצבעוני נכנס ומתקבל באהבה
פרגיות ושום שמטוגנים זה עם זה בשמן זית, תרד שמתבשל על אדי ציר עוף ורוטב של ריקוטה ונענע יוצרים ביחד מנה עשירה, בריאה, צבעונית וטעימה, שנשמח להכניס לתפריט הביתי הקבוע שלנו
סלט בורגול עם כרוב חלוט וקרם קישואים של רון סוריאנו
סלט בורגול עם כרוב וקישואים|צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
קרם קישואים נהדר שהוא מנה בפני עצמה - טחון חלק חלק עם תפוחי אדמה ושמנת חמוצה, מוגש עם עלי כרוב חלוטים ומתובלים וסלט בורגול עשיר עם סלרי אפוי וירוקים. שמנת חמוצה, יוגורט וטיפה תפוז סוגרים את הסיפור
פתיתים בעגבניות ודג מטוגן |צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
פתיתים משודרגים שמתבשלים במיץ עגבניות סחוטות טרי טרי עם תוספת של פטריות, תירס וחמאה, ודניס מטוגן במחבת ככה, כמו שהוא, רק מלח פלפל. כל הכיף הוא שלא צריך יותר מזה