פסטה קון סרדה – פסטת סרדינים של מסימיליאנו די מתאו
ככה אנחנו אוהבים את הפסטה שלנו - קלילה, מקורית ועוקצנית: רוטב נפלא של סרדינים ופלפלים חריפים, פסטה שמוקפצת איתם רק קצת במחבת ולסיום פירורי לחם וגרדת לימון. פשוט כיף של מנה, בחצי שעה של עבודה.
פסטת סרדינים של מסימיליאנו די מתאו
דג קונפי עם עוגת פירה ורוטב יוגורט של למא שחאדה
פילה דניס שמתבשל עם משרת עשבי תיבול והדרים כבר נשמע לנו מצוין, ואז זה רק הלך והשתפר: הפילה מבושל לקונפי בתוך שמן ויין, לצידו מוגשת עוגת פירה נפלאה ורוטב יוגורט חמצמץ שמחבר ביניהם בול.
דג קונפי עם עוגת פירה ורוטב יוגורט של למא שחאדה
בורגול וטונה טחונים עם סלט מרענן של גרגר הנחלים של רחל בן אלול
שילוב משגע של טונה אדומה, בורגול ופלפלים חריפים, שמוגשים עם סלט מיוחד, צבעוני וטרי טרי מהעשב החביב עלינו - ומקבלים טאצ' סופי של שמן זית ועגבניות. מתכון פשוט ומנצח.
בורגול וטונה טחונים עם סלט מרענן של גרגר הנחלים של רחל בן אלול