סביצ'ה עם פלחי הדר ברוטב פירות הדר ריחני של רון סוריאנו
הנה מנה ראשונה מושלמת שהינו שמחים להכין, להגיש בגאווה וגם לאכול: סביצ'ה נהדרת של דג לברק, עם אשכוליות, תפוזים, לימון וגם פומלה שיושבת על סירופ מלא טעמים של וויסקי והדרים
למתכון: סביצ'ה עם פלחי הדר ברוטב פירות הדר ריחני של רון סוריאנו
סלט של ירקות שורש אביבי עם חתיכות לוקוס נא ברוטב הדרים של בן אביעד
אנחנו מחזיקים מסלטים, במיוחד מכאלה שהם רק סלט, אבל עולם ומלואו: גזר, סלק, פירות הדר, למון גראס, נענע, קוביות לוקוס, רוטב דגים, שומשום שחור ועוד המון דברים טובים בסלט אחד קיצי ונהדר
למתכון: סלט של ירקות שורש אביבי עם חתיכות לוקוס נא ברוטב הדרים של בן אביעד
חזה עוף סן ז'ק של איב ענן
נתחיל מהסוף: איזה יופי של צלחת! תרמילי אפונה, סנדביצ'ים עדינים של עגבניות ותפוז סיני, כרוב ניצנים וקוביות חזה עוף שנחים להם ביחד על אורז לבן וכרישה. והטעם? כן, גם הוא נפלא
למתכון: חזה עוף סן ז'ק של איב ענן
צלעות טלה מונחות על בורגול כורדי של מישה לדרמן
מנה משגעת משלושה חלקים שכל אחד מהם יותר טעים מהשני: צלעות טלה בציפוי עשבי תיבול, בורגול ואטריות אורז בניחוח הדרים ובאק צ'וי בחמאה וג'ינג'ר. כשכל החלקים ביחד - זאת כבר ליגה אחרת
למתכון:צלעות טלה מונחות על בורגול כורדי של מישה לדרמן
עוגיות מרציפן וגרידת תפוז של אייל גרש
כמה אנחנו אוהבים מרציפן? עד כדי כך שיש סכנה שנחסל את כולו לפני שנתחיל. אבל אם נצליח להתאפק - יהיו לנו עוגיות מופלאות של מרציפן-תפוז בציפוי שוקולד מריר. חצי שעה עבודה במטבח, שנים של עבודה עצמית
למתכון: עוגיות מרציפן וגרידת תפוז של אייל גרש
עוגת שוקולד תפוז עם רוטב לימון וקרם פטיסייר של אייל גרש
שוקולד ולימון? בהחלט כן. לא תאמינו כמה טוב קרם הלימון משתלב בטארט שוקולד תפוז נהדר. קצפת בפנים, קרם פטיסייר מבחוץ, וזהו - אנחנו באמת לא יכולים לבקש דבר
למתכון: עוגת שוקולד תפוז עם רוטב לימון וקרם פטיסייר של אייל גרש
פסטת גרידת לימון של מסימליאנו די מתאו
מנה שהיא כל כך קלילה ופשוטה להכנה, שלא תאמינו כמה היא טעימה: פסטה ביתית נהדרת עם שילוב של קמח לבן וקמח סולת, ברוטב חמאה לימוני ומרענן. לזה מתכוונים כשאומרים שפחות זה יותר
למתכון: פסטת גרידת לימון של מסימליאנו די מתאו
טארט טאטן מלוח עם עגבניות שרי צהובות וברבוניות כבושות של יובל סמואלוב
אם רוצים להרשים או לפנק (או פשוט חייבים לעבור שלב במאסטר שף) - זאת המנה שתעשה את העבודה: שילוב מופלא של עגבניות שרי מקורמלות, בצק דקיק ודגים כבושים שלו היו יכולים היו אומרים "וואו" בעצמם
למתכון: טארט טאטן מלוח עם עגבניות שרי צהובות וברבוניות כבושות של יובל סמואלוב
>> רוצים להישאר מעודכנים? עקבו אחרי מאסטר-שף בפייסבוק
"מאסטר שף" - ראשון ושלישי, 21:00