מגלידת עגבניות צוננת ועד עוגת אבטיח מפתיעה: כל המתכונים ממשימת מצבי הצבירה
בחום הלוהט שהביא איתו חודש אוגוסט בהחלט מתחשק להקפיא כל דבר לפני ההגשה. במשימת מצבי הצבירה של "מאסטר שף", חברי הנבחרת התבקשו להכין שלוש מנות שבהן אותו חומר גולם יופיע אך כל פעם במצב צבירה שונה. קבלו את כל המתכונים מהפרק שבו כמעט כל דבר קפא

סלט עגבניות של רחל בן אלול
סלט צבעוני ורענן של עגבניות שרי חצי צלויות חצי טריות, עם רוקט, חסה אדומה, גבינת פטה ועלי נענע. טעים, כייפי ודורש רק רבע שעה של עבודה באנרגיות של חופש גדול.
גספאצ'ו עגבניות של רחל בן אלול

מודים, אנחנו לא מעריצים גדולים של מרק עגבניות חם. עם הגרסה הקרה, לעומת זאת, אנחנו מוכנים להתחתן: מרק עגבניות קר מעגבניות שרי צבעוניות, שום ופלפל חריף. מנת פתיחה קייצית, קלילה, מתוקה-חריפה וכובשת.
גלידת עגבניות של רחל בן אלול

הגיע הזמן להדיח את השוקו-וניל המסורתי מכס המלכות של הגלידות, לא? אז הנה מתכון לגלידת שמנת מתוקה ומצוינת עם טעם עדין של עגבניה ותוספת של אגוזים מקורמלים.
פסטה עם פסטו בזיליקום של רון סוריאנו

פסטה בעבודת יד עם רוטב פסטו איכותי - בזיליקום, אגוזים וגבינת פרמז'ן וגם פילטים של אנשובי בהגשה. קלאסיקה שתמיד באה לנו טוב, ואת הפסטו להכין בכמות גדולה ולשמור, לא צריך להגיד, נכון?
מרק אבוקדו עם בזיליקום ודג לוקוס של רון סוריאנו

מרק ירוק וקרמי של אבוקדו ובזיליקום, עם מיץ לימון ופלפלים חריפים, שרגע לפני ההגשה נכבש בתוכו פילה לוקוס. מרק מתוחכם, טרי ובעיקר סופר טעים, מושלם כשצריך להרשים ובגדול.
גרניטה בזיליקום של רון סוריאנו

שייק ברד של אגסים ומלון שמקבלים את הטוויסט שלהם מבזיליקום (כן, כן) ופלפל חריף (כן!). איך כל אלה מתסדרים ביחד? מעולה, תודה ששאלתם. וגר זאב עם כבש, גרסת הגרניטה.
גלידת חמאת בוטנים של מיכל אפשטיין

את השילוב המתוק-מלוח והמבורך שבוטנים מביאים לקינוחים כבר אימצנו מזמן. הגיע הזמן להוסיף גלידה וזהו, החיים שלנו מושלמים: גלידת חמאת בוטנים עם מקל וניל, בתוספת גנאש שוקולד מלמעלה ובוטנים קלויים וגרוסים
פיתה עם פסטו אגוזים ויוגורט של מיכל אפשטיין

הפתרון המושלם לרעב קטן: ממרח פסטו עשיר של אגוזי מלך, עגבניות מיובשות, פרמז'ן ופטרוזיליה, שמוגש בקרעי פיתה קלויה עם יוגורט. את הפסטו, כמובן, שווה לאמץ באופן כללי לחיים.
מרק גזר ואגוזים של מיכל אפשטיין

פינוק אמיתי בעל טעמים עמוקים ומרקם חלק-חלק: מרק כתום, קרמי ועשיר של גזר, בצל, אגוזי מלך ושמנת מתוקה. נהדר בחורף, שווה להדליק בשבילו מזגן בקיץ.
גלידת-סורבה אבטיח של למא שחאדה

סורבה אבטיח חלבי ומתוק, עם תוספת של לימונית ונענע. מרקם חלק, גלידתי וכיפי, רעננות קיצית של סורבה קליל. והסכנה: אי אפשר להפסיק לאכול. ראו הוזהרתם ובתאבון.
עוגת אבטיח עם קרם לבנה של למא שחאדה

מתכון לאבטיח עם גבינה מלוחה כמו שאנחנו אוהבים, אבל את הבולגרית מחליפה לבנה, ואת ההגשה הקלאסית - עוגה מרשימה של אבטיח, לבנה, שמן זית ונענע. ככה חוגגים קיץ.
ערק אבטיח של למא שחאדה

קוקטייל שווה במיוחד של ערק, אבטיח וסברס, עם שתי תוספות מפתיעות: סוכר וניל ורחת לקום. בפעם הבאה שמתחשק לכם להרים אירוע - נסו את זה. לא תאמינו כמה טוב הכל הולך עם הכל.
חזה ברווז באפרסקים של מסימיליאנו די מטאו

מנה חלומית של חזה ברווז צלוי ופרוס, מוגש עם פלפל חריף, מחית אפרסקים לבנים אפויים ומחית אפרסקים צהובים ומבושלים. מנה מגוונת וסופר טעימה שתיקח אתכם למסע מהמתוק לחריף וכל הדרך בחזרה.
סורבה אפרסק של מסימיליאנו די מטאו

בקיץ אנחנו מחליפים מפעם לפעם את ההתמכרות הקשה שלנו לגלידות בסורבה, ככה בשביל הגיוון והקלילות. כאן מתכון לסורבה אפרסקים ונענע, מרענן וקיצי. מומלץ להגיש עם פירות יער טריים.
משקה אפרסקים בקאווה של מסימיליאנו די מטאו

אז ככה מקפיצים את הבראנצ' הקרוב: מחית אפרסקים טריים, יין לבן מבעבע וזה הכל. מכאן זה פשוט אתם והאורחים ששטים בכיף עד לשעות אחר הצהריים המתוקות של סוף השבוע.
טארט טאטן של איב ענן

עוגת תפוחים משגעת של שכבת בצק דקיק ופריך עם לבבות תפוחים שבושלו בסירופ של וניל ואניס, וקרם קצפת משגע עם ממרח אגוזי לוז. עוגה חגיגית, עשירה ומרשימה שתהפוך אתכם לכוכבי אפייה אמיתיים.
גרניטה תפוחים של איב ענן

ברד קפוא וקיצי של תפוחים אדומים, תפוחים ירוקים, אשכולית בשביל המרירות ומשמשים בשביל החופש הגדול. למתקדמים יש גם הצעת הגשה מגניבה פלוס.
שייק תפוחים מרענן של איב ענן

שייק פירות קייצי וכיפי של תפוח ירוק, מלון, נענע ואשכולית אדומה. אתם מוזמנים לעצור כאן, אבל אם אתם רוצים באמת להרשים - קבלו גם הוראות להגשה הורסת בתוך תפוח מרוקן עם קשית. לא לשכוח לצלם
"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00