mako
פרסומת

לפרוש כנף: כל מתכוני העוף מהפרק העשירי

הערב התמודדה נבחרת מאסטר שף עם משימה ראשונה לעונה שכללה את המרכיב שמככב אצל כולנו בארוחת הצהריים - עוף. אז אחרי שנלחמו בחמישה דו-קרבים מותחים, ואחרי משימת הדחה מקורית במיוחד של מנות בצנצנות, אלה המתכונים שהעלו את מתמודדי הנבחרת למרפסת. בתיאבון

מערכת תכניות קשת
מאסטר שף
פורסם:
 קוסקוס וגרונות של
סופרוומן. המנה המצטיינת של רחלי | תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
הקישור הועתק

תבשיל גרונות עוף עם הרבה ירוקים על מצע קוסקוס של רחלי קדוש

אנחנו אוהבים קוסקוס, ואוהבים עוף, אבל לא ממש יצאנו לנו לשלב בין השניים - עד המתכון הזה: קוסקוס שמכינים לבד על סיר אידוי עם ניחוחות סלרי ובצל, ומגישים עם תבשיל עשיר של גרונות, לבבות והמון ירוקים

עוף ואורז ביוגורט עזים של למא שחאדה

למא שחאדה – עוף ואורז ביוגורט עזים
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת


מאז שגילינו שאפשר ורצוי לבשל יוגורט חיינו השתנו, ולטובה. כאן במתכון עם עוף שמבושל טוב טוב בציר מצוין עם חלב קוקוס ויוגורט, רוטב של יוגורט מבושל בצד ואורז טעים באמצע. לא צריך אורחים, אנחנו נסתדר

עוף, כבדים ופירה שורשים של אייל גרש

אייל גרש – עוף, כבדים ופירה שורשים
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

עוף ופירה זה שילוב קלאסי ומוצדק מאין כמותו, שאשפר רק לקחת ולשדרג: את העוף להשרות במרינדה של דבש, לפירה להכניס מגוון של שורשים ולכל הסיפור הזה להוסיף כבדים עם טרגון

ישבנים על קוסקוס של מיכל אפשטיין

מיכל אפשטיין – ישבנים על קוסקוס
ישבנים על קוסקוס | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

כן, מה ששמעתם. ישבנים של עוף שהושרו במרינדה של ג'ינג'ר, תפוז ובלסמי, יושבים (כי זה מה שהם יודעים לעשות) על סלט של קוסקוס, עשבי תיבול ופיסטוקים. כיף גדול

שוקי עוף, וכדורי בירה של רחל בן אלול

רחל בן אלול – שוקי עוף וכדורי בירה
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

טבעות עוף שמתבשלות בעגבניות ושום, מוגשות עם רוטב שום-לימון נהדר אבל כל זה רק תירוץ לתוספת לא פחות מממכרת של וכדורי בירה מטוגנים. ראו הוזהרתם

מילפוי ירקות של איב ענן

איב ענן – מילפוי ירקות
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

מנה מורכבת, עדינה ומושקעת של ירקות עשויים כמעט אחד-אחד, מורכבים בשכבות זה על גבי זה בתוך צנצנת ומכוסים בפירורי לחם בחמאה. קלאסית לפיקניק מושקע או לאירוח מרשים

רביולי ממולא בתרד וחלמון עם טוויל עור עוף של רון סוריאנו

רון סוריאנו – רביולי תרד וטוויל עור עוף
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

פרסומת

לפעמים מתחשק לנו להשקיע, לפעמים אנחנו ממש חייבים, בשני המקרים - זו המנה: רביולי ממולא בתרד, ריקוטה וחלמון, ברוטב סרדינים וארטישוק עם טוויל עור עוף. כשאנחנו רציניים זה עד הסוף

ריזוטו פורצ'יני עם שכבות פטריות של מישה לדרמן

מישה לדרמן – ריזוטו פטריות
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

ריזוטו עדין שמקבל את טעמו העשיר מפטריות פורצ'יני ויין לבן, ומוגש עם פטריות שמפיניון ופאנגי בשכבות, אבל הקטע האמיתי כאן הוא ההגשה: ריזוטו בצנצנת? הדבר הראשון שיצא לנו מהפה זה "וואו"

פלאן זוקיני בצנצנת עם מחית דלורית של מסימליאנו די מטאו

מסימליאנו דה מתאו - פלאן זוקיני
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

דרגה חדשה של פינוק עם פלאן עשיר ועדין של זוקיני, שאלוט, פרמז'ן וביצים, בליווי מחית מדלורית, פטריות צלויות ומעט גבינת עזים. וכל זה מוגש חגיגית בצנצנת קטנה ומתוקה. בפעם הבאה שמארחים - זה המתכון

מעורב ירושלמי של בן אביעד

בן אביעד – מעורב ירושלמי וחומוס
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

מעורב ירושלמי עם פרגיות, כבד, טחול ולבבות עוף, שמוגש עם עם סלט עגבניות חריף וטוב וחומוס שנטחן במקום ומתובל כמו שצריך. בשביל מנות כאלו שווה לפתח רעב

עוגת גבינה ושוקולד בשני צבעים במרקם חולי של רות רוזובסקי

רות רוזובסקי – גבינה פירורים בצנצנת
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

פרסומת

גבינה פירורים משודרגת עם פירורים בטעם שוקולד וניל, קרם גבינה עם ריקוטה, מסקרפונה ונגיעות של תפוז וגנאש שוקולד עשיר מלמעלה. והכי כיף: זה מגיע בצנצנות אישיות

עוף עם אפונה וגזר של נטלי פינקלשטיין

נטלי פינקלשטיין – עוף אפונה וגזר
תמונת AVI: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

זו ארוחת הצהריים שתמיד חלמנו שתהיה לנו בבית: עוף עשוי כמו שצריך, עם אפונים ישר מהתרמילים וגזר, לצד אטריות זהובות ונעימות. אפשר לקחת את המתכון הזה ולחזור אחורה בזמן?