תבשיל גרונות עוף עם הרבה ירוקים על מצע קוסקוס של רחלי קדוש
אנחנו אוהבים קוסקוס, ואוהבים עוף, אבל לא ממש יצאנו לנו לשלב בין השניים - עד המתכון הזה: קוסקוס שמכינים לבד על סיר אידוי עם ניחוחות סלרי ובצל, ומגישים עם תבשיל עשיר של גרונות, לבבות והמון ירוקים
למתכון: תבשיל גרונות עוף עם הרבה ירוקים על מצע קוסקוס של רחלי קדוש
עוף ואורז ביוגורט עזים של למא שחאדה
מאז שגילינו שאפשר ורצוי לבשל יוגורט חיינו השתנו, ולטובה. כאן במתכון עם עוף שמבושל טוב טוב בציר מצוין עם חלב קוקוס ויוגורט, רוטב של יוגורט מבושל בצד ואורז טעים באמצע. לא צריך אורחים, אנחנו נסתדר
למתכון: עוף ואורז ביוגורט עזים של למא שחאדה
עוף, כבדים ופירה שורשים של אייל גרש
עוף ופירה זה שילוב קלאסי ומוצדק מאין כמותו, שאשפר רק לקחת ולשדרג: את העוף להשרות במרינדה של דבש, לפירה להכניס מגוון של שורשים ולכל הסיפור הזה להוסיף כבדים עם טרגון
למתכון: עוף, כבדים ופירה שורשים של אייל גרש
ישבנים על קוסקוס של מיכל אפשטיין
כן, מה ששמעתם. ישבנים של עוף שהושרו במרינדה של ג'ינג'ר, תפוז ובלסמי, יושבים (כי זה מה שהם יודעים לעשות) על סלט של קוסקוס, עשבי תיבול ופיסטוקים. כיף גדול
למתכון: ישבנים על קוסקוס של מיכל אפשטיין
שוקי עוף, וכדורי בירה של רחל בן אלול
טבעות עוף שמתבשלות בעגבניות ושום, מוגשות עם רוטב שום-לימון נהדר אבל כל זה רק תירוץ לתוספת לא פחות מממכרת של וכדורי בירה מטוגנים. ראו הוזהרתם
למתכון: שוקי עוף, וכדורי בירה של רחל בן אלול
מילפוי ירקות של איב ענן
מנה מורכבת, עדינה ומושקעת של ירקות עשויים כמעט אחד-אחד, מורכבים בשכבות זה על גבי זה בתוך צנצנת ומכוסים בפירורי לחם בחמאה. קלאסית לפיקניק מושקע או לאירוח מרשים
למתכון: מילפוי ירקות של איב ענן
רביולי ממולא בתרד וחלמון עם טוויל עור עוף של רון סוריאנו
לפעמים מתחשק לנו להשקיע, לפעמים אנחנו ממש חייבים, בשני המקרים - זו המנה: רביולי ממולא בתרד, ריקוטה וחלמון, ברוטב סרדינים וארטישוק עם טוויל עור עוף. כשאנחנו רציניים זה עד הסוף
למתכון: רביולי ממולא בתרד וחלמון עם טוויל עור עוף של רון סוריאנו
ריזוטו פורצ'יני עם שכבות פטריות של מישה לדרמן
ריזוטו עדין שמקבל את טעמו העשיר מפטריות פורצ'יני ויין לבן, ומוגש עם פטריות שמפיניון ופאנגי בשכבות, אבל הקטע האמיתי כאן הוא ההגשה: ריזוטו בצנצנת? הדבר הראשון שיצא לנו מהפה זה "וואו"
למתכון: ריזוטו פורצ'יני עם שכבות פטריות של מישה לדרמן
פלאן זוקיני בצנצנת עם מחית דלורית של מסימליאנו די מטאו
דרגה חדשה של פינוק עם פלאן עשיר ועדין של זוקיני, שאלוט, פרמז'ן וביצים, בליווי מחית מדלורית, פטריות צלויות ומעט גבינת עזים. וכל זה מוגש חגיגית בצנצנת קטנה ומתוקה. בפעם הבאה שמארחים - זה המתכון
למתכון: פלאן זוקיני בצנצנת עם מחית דלורית של מסימליאנו די מטאו
מעורב ירושלמי של בן אביעד
מעורב ירושלמי עם פרגיות, כבד, טחול ולבבות עוף, שמוגש עם עם סלט עגבניות חריף וטוב וחומוס שנטחן במקום ומתובל כמו שצריך. בשביל מנות כאלו שווה לפתח רעב
למתכון: מעורב ירושלמי של בן אביעד
עוגת גבינה ושוקולד בשני צבעים במרקם חולי של רות רוזובסקי
גבינה פירורים משודרגת עם פירורים בטעם שוקולד וניל, קרם גבינה עם ריקוטה, מסקרפונה ונגיעות של תפוז וגנאש שוקולד עשיר מלמעלה. והכי כיף: זה מגיע בצנצנות אישיות
למתכון: עוגת גבינה ושוקולד בשני צבעים במרקם חולי של רות רוזובסקי
עוף עם אפונה וגזר של נטלי פינקלשטיין
זו ארוחת הצהריים שתמיד חלמנו שתהיה לנו בבית: עוף עשוי כמו שצריך, עם אפונים ישר מהתרמילים וגזר, לצד אטריות זהובות ונעימות. אפשר לקחת את המתכון הזה ולחזור אחורה בזמן?