אם במהלך הפרק ה-13 התחשק לכם לקחת ביס גדול מהפיתה של רון, לתקוע את המעורב של רחל או לרדת על הקבב של למא - או אם מאוחר יותר ממש הצטערתם שאין לכם איזה מתמודד של מאסטר שף שיחזר אחריכם עם מנה כובשת במיוחד - הנה ההזדמנות שלכם להכין את המנות בעצמכם. מי יודע, אולי עוד תזכו באהבה בזכות אחת ממנות החיזור - או לפחות תצליחו להרשים מישהו עם הבישול שלכם, שזה אף פעם לא מזיק.
קציצות קבב פילה בפיתה של למא שחאדה
קבב מפילה בקר טחון, סלט קצוץ ומתובל טוב טוב וחזה אווז ופטריות מטוגנים עם פלפל חריף. כל זה ביחד נכנס לתוך פיתה עם טחינה. יותר מזה לא צריך כלום
למתכון: קציצות קבב פילה בפיתה של למא שחאדה
פיתה בסגנון מעורב ירושלמי עם כבדים וחזה אווז של רון סוריאנו
מעורב של חזה אווז, כבדים, חציל, בצל ושום, שמיטגנים עד קריספיות בשומן חזה אווז, נקצצים דק דק ונחים בכיף מעל חצי פיתה פתוחה. את הטוויסט המרענן הם מקבלים מסלט כרוב חרפרף עם הרבה ירק
למתכון: פיתה בסגנון מעורב ירושלמי עם כבדים וחזה אווז של רון סוריאנו
מעורב ירושלמי לצד סלט ערבי קצוץ וציפס מארטישוק ירושלמי של רחל בן אלול
המתכון הזה כבש אותנו בזכות התוספות, ולא שיש משהו רע במעורב של לבבות וטחול עם בצל ושום, מתובל כמו שאנחנו אוהבים. אבל מה שתפס אותנו זה צי'פס הארטישוק הירושלמי, והפלפל השרוף - שם כבר התרגשנו באמת
למתכון: מעורב ירושלמי לצד סלט ערבי קצוץ וציפס מארטישוק ירושלמי של רחל בן אלול
מרק אפונה וגזר עם קוביות חזה אווז מעושן לצד פרנות עשבי תיבול של רות רוזובסקי
מרק אפונה עשיר וכיפי עם שלוש תוספות מרגשות: אפונת שלג שתמיד משמחת אותנו, קוביות חזה אווז מטוגנות ופרנות אפויות עם עשבי תיבול שקשה לא לחסל גם בלי קשר למרק
למתכון: מרק אפונה וגזר עם קוביות חזה אווז מעושן לצד פרנות עשבי תיבול של רות רוזובסקי
מרק עוף של למא שחאדה
מרק עוף נהדר שהקסם שלו הוא בהגשה - מפרקים עוף שבושל היטב במרק, מתבלים בשמן זית, טרגון, פטרוזיליה וכוסברה, ויוצקים מעל מרק עשיר של ירקות וציר עוף. והשיא: מוסיפים אוכמניות. רציני לגמרי
רביולי פתוח במילוי גבינות ואגס של מסימליאנו די מתאו
בפעם הבא שבא לכם להשקיע במישהו - זה המתכון: בצק רביולי במילוי אגסים וגבינות עם תוספת הורסת של אגס אפוי וגבינת גרנה פדנו. אנחנו פשוט הולכים להשקיע בעצמינו כי מגיע לנו, ויפה שעה אחת קודם
למתכון: רביולי פתוח במילוי גבינות ואגס של מסימליאנו די מתאו
ניוקי פריזאי על קרם גבינה כחולה של רון סוריאנו
ניוקי מוקפצים בשמן זית לצד ברוקומיני, מונחים על קציפה של קרם שמנת וגבינה כחולה, ומעל הכל - כמה טיפות של שמן בזיליקום. מנה מושקעת שכל רכיב בה מקבל טיפול מיוחד, והתוצאה: שווה את ההשקעה
למתכון: ניוקי פריזאי על קרם גבינה כחולה של רון סוריאנו
עוגת גבינה של מיכל אפשטיין
עוגת גבינה טובה זה תמיד כיף, ואת העוגה הזאת כדאי לכם להכיר מקרוב: לימונית ועשירה, על בסיס פריך של עוגיות לוטוס וחמאה, עם ציפוי עדין של שמנת וטאצ' של גנאש שוקולד בהגשה
למתכון: עוגת גבינה של מיכל אפשטיין
>> רוצים להישאר מעודכנים? עקבו אחרי מאסטר-שף בפייסבוק
"מאסטר שף" - ראשון ושלישי, 21:00