אחרי שהכרנו את שני הבחורים הכובשים האלה (תרתי משמע כנראה), הגיע הזמן לפנק את כולכם עם המתכון של מסימליאנו למעורב ירושלמי איטלקי. מוכנים? בבקשה:

מעורב ירושלמי בסגנון איטלקי:

מצרכים:

  • 500 גרם כבד עוף
  • 500 גרם לבבות עוף
  • 500 גרם כליות עוף
  • 1 בצל לבן גדול
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל אדום
  • מלח
  • פלפל
  • שברי פלפל חריף מיובש
  • 200 מיליליטר שמן זית
  • 3 שיניי שום
  • כוס רסק עגבניות

אופן ההכנה:

לחמם שמן במחבת ולהוסיף בצל חתוך ושום כתוש, פלפל חריף ואת שאר הפלפלים ולבשל על אש בינונית. לאחר מכן להוסיף את כל חתיכות העוף כשהן חתוכות לחצי ומעורבבות, להוסיף פלפל ומלח כמו שאתם אוהבים, ולבשל בערך למשך 25 דקות או עד שזה מבושל היטב, להוסיף את רסק העגבניות ולבשל למשך חמש דקות נוספות.

>> לדף הפייסבוק של "מסע ישראל"

"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00