אחרי שהכירו מעט, טען כאמור מייקה בפני נטלי שהאנשים בישראל הם כמו שקשוקה ("חריפים כמו אש, ואני מאוד אוהב אש"), נטלי לא נשארה חייבת והכינה לו שקשוקה מרגז, חריפה אש, בדיוק כמו, ובכן, האנשים בישראל. והנה המתכון:

שקשוקת מרגז:

מרכיבים:

  • 5 נקניקיות מרגז חתוכות לחצי
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 5 עגבניות בשלות גדולות או 6-7 קטנות קצוצות
  • 1-2 גמבה תלוי בגודל ולפי הטעם קצוץ גס
  • 1-2 פלפל חריף
  • 7 ביצים
  • מלח
  • קמצוץ קטן סוכר
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מטגנים קלות נקניקיות עם שמן הזית במחבת, מוציאים, מניחים בצד ושמים במחבת את הגמבה והפלפלים החריפים,מטגנים קלות ומוסיפים את העגבניות, השום המלח, הסוכר והפפריקה, מוסיפים מעט מים טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את הנקניקיות, כשהתבשיל מבעבע כמה דקות שוברים בעדינות את הביצים אחת אחת במרווח ומעליהן שמים פלפל שחור גרוס.

>> לדף הפייסבוק של "מסע ישראל"

"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00