ראשית מרפדים את התבנית במלח ים אטלנטי. זו תהיה ה"מיטה" של הדג. מניחים את הדג, ומכסים בהרבה מאוד מלח אטלנטי. במתכון הזה חייבים להיות בזבזנים, כי המלח צריך לעטוף את הדג היטב היטב מכל הכיוונים.

שופכים מעט מים על המלח, ומהדקים אותו טוב טוב לדג.

מכניסים את התבנית לתנור שחומם ל-180 מעלות, ובינתיים ממיסים כמות יפה של חמאה במחבת ומערבבים עם עלי נענע. אופים את הדג פרק זמן של 45 דקות לכל קילו.

כשהדג מוכן מסירים ממנו את שכבת העור העליונה בשלמותה, מפרקים חתיכות ומגישים עם רוטב החמאה.

* חשוב מאוד: הדג צריך להיות שלם לחלוטין, על מנת להיאפות כהלכה במיצים של עצמו. לכן אסור לפתוח אותו לפני האפייה, ואסור אפילו להוסיר ממנו את הקשקשים, כי אז המלח ייכנס פנימה. 

 >> לכל הסרטונים
>> מעדניית פושון עושה עלייה, וזה מה שאנחנו הולכים לזלול שם