לזכות במטבח חדש זו שמחה גדולה, אבל לזכות לביקור מאיב ענן שיבשל בו לראשונה זו כבר רמה אחרת לגמרי של כיף. הודיה וגבריאל פגשו את אחד המתמודדים האהובים בתולדות "מאסטר שף", וזו היתה חגיגה לעיניים ולפה. ואם יצאו לכם העיניים, אתם מוזמנים לנסות אותה גם במטבח שלכם:

עוף עם מנגולד, תרד, סלק וגרגירי חומוס

מצרכים:

  • 3 כרעיים עוף חתוחים לשניים
  • 2 עגבניות קלופות וחתוחות לרבעים
  • 2 סלק קלופים וחתוכים לרבעים
  • 500 גר תרד מנוקה
  • 4 עלי מנגול קצוצים גס
  • כוס גרגירי חומוס מושרה
  • 4 שיני שום
  • 1 כוס כוסבורה קצוצה
  • ½ כפית פפריקה  , ½ כפית כורכום,  פלפל שחור גרוס
  • 2 כוסות ציר עוף
    איב ענן מבשל במטבח עם המאסטרים (צילום: אלעד דבי)
    עוף עם מנגולד, תרד, סלק וגרגירי חומוס|צילום: אלעד דבי

 אופן ההכנה:

  • מטגנים עד השחמה את העוף מכל הצצדים
  • מסננים וזורקים את כל השמן בסיר לאחר מכן מחזירים את העוף ושמים בסיר את המצרכים לפי הסדר.
  • מבשלים על אש בינונית לפחות 40 דקות.

"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00