אוכל
צילום׃ רונן מנגן, על השולחן

אייריש קופי

קחו 3 מנות אספרסו והוסיפו להן וויסקי אירי, קצת סוכר ושמנת מוקצפת. התוצאה: קוקטייל משגע שיגרום לחיים שלכם להיראות הרבה יותר יפים

ויטה ולדימירסקי ואורון לרנר | על השולחן | פורסם 23/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

40 מ"ל וויסקי אירי

120 מ"ל אספרסו (3 קפסולות)

2 כפיות סוכר

קצפת לא ממותקת

אופן ההכנה:

1 מוזגים את הוויסקי ואת האספרסו לכוס גבוהה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים קוביות קרח ומערבבים.

2 מציפים על פני המשקה בעדינות כף או שתיים קצפת רכה.

>> בפעם שעברה הכנו שלגוני קפה

>> לעוד מתכונים של משקאות קיץ

עיצוב: עמית פרברהפקה: על השולחן