צילום׃ רונן מנגן, על השולחן
אייריש קופי
קחו 3 מנות אספרסו והוסיפו להן וויסקי אירי, קצת סוכר ושמנת מוקצפת. התוצאה: קוקטייל משגע שיגרום לחיים שלכם להיראות הרבה יותר יפים
ויטה ולדימירסקי ואורון לרנר | על השולחן
| פורסם 23/08/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
40 מ"ל וויסקי אירי
120 מ"ל אספרסו (3 קפסולות)
2 כפיות סוכר
קצפת לא ממותקת
אופן ההכנה:
1 מוזגים את הוויסקי ואת האספרסו לכוס גבוהה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים קוביות קרח ומערבבים.
2 מציפים על פני המשקה בעדינות כף או שתיים קצפת רכה.
>> לעוד מתכונים של משקאות קיץ
עיצוב: עמית פרברהפקה: על השולחן