צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
קפה קר עם שוקו
זה שעברתם את הגיל לשוקו קר לא אומר שלא מגיע לכם ליהנות: קבלו מתכון לקפה קר חזק כמו שצריך עם שתי מנות אספרסו, שמקבל חיזוק מתוק של גלידת שוקו ומגיע על קרח גרוס. הלהיט הקפוא שלנו לקיץ
| נספרסו
| פורסם 13/08/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 מנות (40 מ"ל) אספרסו
2 כדורי גלידת שוקולד
כף של קרח גרוס
חלב קר מוקצף
אביזרים:
כוס גבוהה (350 מ"ל)
מקציף חלב
שייקר
אופן ההכנה:
1 מקציפים חלב במכשיר ייעודי עד לקבלת קצף חלב קר וקטיפתי (אין לכם מקציף ייעודי? הקציפו חלב בעזרת השיטה הזאת אבל ותרו על החימום במיקרוגל).
2 מכניסים לשייקר את כדורי הגלידה ואת מנות האספרסו, ומנערים היטב.
3 יוצקים את המשקה לכוס גבוהה בסדר הבא: הקרח הגרוס, אחריו האספרסו עם כדורי הגלידה ומעליהם החלב המוקצף.