אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

קפה קר עם שוקו

זה שעברתם את הגיל לשוקו קר לא אומר שלא מגיע לכם ליהנות: קבלו מתכון לקפה קר חזק כמו שצריך עם שתי מנות אספרסו, שמקבל חיזוק מתוק של גלידת שוקו ומגיע על קרח גרוס. הלהיט הקפוא שלנו לקיץ

| נספרסו | פורסם 13/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 מנות (40 מ"ל) אספרסו 

2 כדורי גלידת שוקולד

כף של קרח גרוס

חלב קר מוקצף

אביזרים:

כוס גבוהה (350 מ"ל)

מקציף חלב

שייקר

אופן ההכנה:

1 מקציפים חלב במכשיר ייעודי עד לקבלת קצף חלב קר וקטיפתי (אין לכם מקציף ייעודי? הקציפו חלב בעזרת השיטה הזאת אבל ותרו על החימום במיקרוגל).

2 מכניסים לשייקר את כדורי הגלידה ואת מנות האספרסו, ומנערים היטב.

3 יוצקים את המשקה לכוס גבוהה בסדר הבא: הקרח הגרוס, אחריו האספרסו עם כדורי הגלידה ומעליהם החלב המוקצף.

 למגוון תערובות קפה איכותיות

>> בפעם הקודמת הכנו ענני מרנג בניחוח קפה
>> מצאנו את הכריך הכי טוב שיש