כבר שנים שאייל שני מתעד את היום- יום שלו דרך עדשת המצלמה של הטלפון הנייד, חולק אותו עם אלפי עוקביו באינסטגרם, וכבמטה קסם הופך רגעים אגביים ועצמים שגרתיים ליצירות אמנות מלאות משמעות. 

במבט הייחודי רק לו, הוא מתבונן בפרח כרובית, באגס או- איך לא – בעגבנייה, וכמו צלם אופנה שמביים דוגמנית, מצליח להוציא מהם רבדים שלא ידעו שקיימים בהם.

קל להיות סקפטיים וציניים כלפי הדרך בה רואה שני את העולם, לעיתים אפילו קל לכעוס על האופן בו הוא מפרש את מושא הצילום. אבל מי ידע שאפשר לכעוס על תות כי הוא פרובוקטיבי מדי?

"הכל כבר כאן" הוא שם התערוכה שמציגה ממבחר צילומיו, והוא מבטא את הקונספט העומד בבסיסם: ניתן לראות את המימדים הנסתרים של כל דבר, אם רק מביטים מזווית חדשה.

"אם דרך הפה או העין, האף או הנגיעה, הוא מנסה בכל אמונתו לשמש צינור מעבר לכל המוכן להביט", כותב רון לוקר, אוצר התערוכה.

"אני מעתיק את עצמי לתמונות, כדי לא למות אף פעם", כותב שני.

קחו כדור|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
מלפפון חמוץ|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
תות שובב|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
אגסים|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
גור כרובית|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
בזרועות שמוטות|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
אבנים יקרות או ביצי דגים?|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
זרם, תודעה|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
רחם עגבניה ממולח|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
נייר ונחושת|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
חומרי גלם|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
תלתל ג'ינג'י|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
געגועים לקליפה|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
מפה של נתחים |צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
עגבנייה אהובתי|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
פטל בגרגיריו|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
עגבניה ובצל קופצים בחבל|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
הצצה אל קיץ|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
פפאיה פקוחת עין|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
להבות בטטה|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
מלך אמיתי|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך
מפגש אגסים בסוכר|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך

עגבניה בגלגול הקודם|צילום: אייל שני, אינסטגרם/צילום מסך

"מאסטר שף" חוזרת בעונה חמישית - ראשון, 21.6.15