האודישנים של מאסטר שף לעונה זו הם בסימן אורז, אורז ועוד קצת אורז. מבחינת רובינו מדובר בתוספת גנרית לארוחה, ונראה שגם המתמודדים בתכנית נאבקים לא פעם עם הניסיון להפוך אותה לבולטת מספיק כדי להעביר אותם לשלב הבא. חשבנו להיות נחמדים ולעזור למתמודדים בסיעור המוחין, אז הפשלנו שרוולים ונכנסנו לגוגל כדי לבדוק מה אנשים מכינים עם אורז ברחבי העולם ומצאנו כמה דברים שקצת הקשו עלינו לישון בלילה.
סושי חרקים
נתחיל מזה שגילינו שביפן חרקים זה לא בהכרח משהו שמוחצים עם נעל. מסתבר שעל נגירי אפשר לשים רימות, עשים, זחלים, מקקים והשד יודע מה עוד. לעולם לא נחשוב על סושי באותה צורה שוב.
(מקור)
עוגת דם-חזיר
גילינו גם שעוגת דם-חזיר, כן, ברצינות, נחשבת למנה נחשקת בטייוואן, והיא עשויה מאורז דביק (sticky rice), טבול ב... ובכן, דם חזיר. כל התענוג הזה מצופה בבוטנים וכוסברה. אין מספיק סופרלטיבים בעולם.
(מקור)
שלשול
הנה מנה שנותנת משמעות חדשה למילה שלשול. לא, לא בקטע משחק מילים. מדובר בתולעים החלקלקות האלה שחיות לתומן באדמה. עד שעובר לידן מישהו שחושב, "מממ, זה יבוא טוב עם אורז".
(מקור)
אוּנגי
אחרי כל המנות האלה, צלופח כבר לא נראה נורא כל כך, נכון? מדובר בעוד הברקה של היפנים, שלא יודעים פחד בכל הנוגע למה שהם מכניסים לפה, וגם כאן ההגשה היא על מצע של אורז. אם שם המנה נשמע לכם מוכר, הסיבה היא כנראה שהייתם מכורים פעם ל"חברים". אנחנו פה בשביל לעזור לכם לחבר בין הנקודות.
(מקור)
אסקמולה
ואחת לשנה הבאה: זה נראה כמו אורז, נכון? אז, מצטערים, אבל לא: מדובר בביצי נמלים. במכסיקו זה נחשב למעדן, ומספרים באינטרנט שיש לזה טעם של אגוזים בחמאה.
(מקור)
>>עקבו אחרי מאסטר שף גם בפייסבוק
"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00