בתור הראשון שקיבל סינר ונכנס לנבחרת העונה החמישית, היינו חייבים לשמוע מרון סוריאנו על התחושות לקראת התחרות האמיתית, שלפי איך שזה נראה כרגע, הולכת להיות קשה במיוחד. אבל רגע לפני, לא יכולנו שלא להיזכר באודישן שלו, שעורר את אחד הויכוחים היותר סוערים בין השופטים: "זה נחמד שהמנות שלי מעוררות ויכוח. אף פעם לא עשיתי משהו שכולם הסכימו עליו פה אחד, ואם לומר את האמת - אני די אוהב את זה", נזכר רון ומסביר: "גם בלי קשר לאוכל, אני תמיד מעורר ויכוחים וגם מעדיף את זה מאשר להיות קונצנזוס. אני לא רוצה להיות בנאלי".
כשהוא נזכר באודישן שלו, רון לא יכול לשכוח את התחושה שהיתה לו כשאייל החל לומר את דברי הביקורת שלו: "כשהוא התחיל לדבר הלכתי לאיבוד, לא הבנתי אם הוא בעדי או נגדי. כשזה הפך לויכוח סוער הרגשתי טוב עם עצמי כי ידעתי שעוררתי משהו אצלם". אז האודישן נגמר, ורון נכנס לנבחרת עם חיוך גדול על פניו: "הייתי בשוק שעליתי ראשון. הלכתי על מנה שלא הכנתי אף פעם, רק ראיתי אותה בתמונות. זה היה ממש הימור טוטאלי אז נורא הופתעתי שזה הצליח לי".
>>עקבו אחרי מאסטר שף גם בפייסבוק
אם לא שמתם לב, שיטות הבישול של רון הן לא בדיוק סטנדרטיות, וראינו את זה כבר באודישן הראשון שלו כשהציג מנת קינוח מרהיבה שעשויה מהמרכיב המפתיע - גזר. גם בבית, רון מנסה "לצאת מהקופסא" ולבשל דברים מיוחדים: "אני אוסף גאדג'טים למטבח, בעיקר לבישול מולקולרי, כל מיני חומרים שהופכים נוזל לאבקה וסוכר לזכוכית. יש לי אפילו אבקה שמדביקה בשר בצורה מושלמת, אפשר לחתוך סטייק ואז להדביק אותו מחדש בצורה אחרת. אחד הדברים שאני הכי אוהב להשתמש בהם הן סוכריות קופצות בטעם כבד אווז". איזה מנות יבשל לנו רון בפרקים הבאים? והאם הוא סוף סוף יצליח להבין האם אייל שני בעדו או נגדו?
"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00