שם: ג׳וש סטיל
גיל: 29
מהיכן בארץ: ירושלים
תאריך לידה:27/05/84
מזל: תאומים
מצב משפחתי: רווק

תאר את עצמך ב -5 מילים:
רחב אופקים, כיפי, רציני, אינטלקטואלי, רוחני

_OBJחמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
אני אוהב את כל סוגי מוסיקה ונהגתי לנגן בתופים ובסקסופון.
* אני אוהב לרקוד ולימדתי את עצמי ברייקדאנס (אם כי אני לא כל כך טוב עדיין).
* אני רב ולמדתי בישיבה למעלה משש שנים בסך הכל.
* יש לי חמישה תארים, כולל אחד במלחמה.
* אני שחיין ממש טוב ויכול לשחות שלוש שעות ללא הפסקה.

מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה?
אני אוהב לאכול בחוץ ולנסות דברים חדשים - כל עוד הוא כשר – ואני חושב שהפלאפל הטוב ביותר הוא משלמה בשוק הבוכרים.

אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
זעפרן כי אני אקזוטי, ויש אומרים שאתה יכול לקחת אותי רק בכמויות קטנות. יש לי טעם יקר, ואני צובע את כל מה שאני בא במגע איתו עם המהות שלי.

על איזה מטבח גדלת?
המטבח של אמא שלי שהיה כשר ומלא באוכל, כדי לשמור על חום הגוף ומלא באפור (אנגליה).

על איזה מטבח אתה מגדל את ילדיך?
אין לי משפחה משלי עדיין, אבל כשתהיה יהיו לה את כל הגאדג׳טים ואנחנו תמיד נתנסה בטעמים חדשים וטכניקות כדי לשמור על כיף באוכל.

לאיזה אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
אל פאצ׳ינו, כי אני רוצה לשמוע את ההתרגשות שלו מהבישול שלי, או אולי ריצ׳רד דוקינס - לעשות משהו כל כך טעים שיגרום לו להאמין באלוהים!

מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
סבתא שלי שלימדה אותי איך להכין פבלובה.

_OBJ

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
עשיתי סופגניות בפעם הראשונה לארוחת ערב חגיגית של עשרים חברים, והשמן היה כל כך חם ובפנים לא היה מבושל והוא נזל החוצה ליד השולחן כמו גידולים קטנים. הם נראו מגעילים וניסיתי לאכול אחד.

מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות אתה מושפע?
התחלתי לבשל כילד בגיל 7, אבל בישלתי רק פעם או פעמיים בשנה לחברים ובני משפחה עד לפני כשנה, כאשר עברתי לדירה משלי. אני כל הזמן לומד טקטיקות מספרים ומהאינטרנט, ואת שילובי הטעמים אני מרכיב בעצמי.

מה אתה הכי אוהב לאכול?
אוכל סיני וממתקים חמוצים. אני אוהב את אוכל חדש ומתרגש ממנו ואני אנסה כל דבר אם הוא כשר, למרות שזה קשה למצוא אוכל גם כשר וגם מרגש.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
תבלינים סיניים, סטייק וממתקים תוצרת בית כמו מרשמלו ופאדג׳.

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לבשל מהלב ולא להיות מוגבל לפי מה שנחשב "נורמלי", תנו לדמיון שלכם להשתולל.

מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל?
אני אוהב ג׳אנק פוד ויכול לאכול צ׳יפס כל יום כל היום. גם קצפת מרשמלו מהצנצנת.

מה הסטייה הקולינרית שלך?
אני שונא בצל וחמאת בוטנים.

מהי מנת הדגל שלך?
ברווז פריך בפנקייקים עם רוטב שזיפים.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
אפייה כללית היא מרתקת ושילובי תבלינים אסייתי והטכניקות העתיקות שלהם.

מהו המאכל הכי אקזוטי שיצא לך לטעום?
אשכי הודו.

>>לכל המתכונים של ג'וש סטיל