שם: סרנדה דילבסקי
גיל: 32
מהיכן בארץ: ראשון לציון
תאריך לידה:07/11/1981
מזל: עקרב
מצב משפחתי: נשואה+1
תארי את עצמך ב -5 מילים:
When The Going Gets Tough, The Tough Gets Going
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
* אני אוהבת גפילע פיש.
* יש לי 5 חמש חיות מחמד (שני כלבים, שני חתולים ותוכי).
* הייתי ילדת טום בוי.
* אני פוחדת מסירות קאנו.
* אני אוהבת פילים.
לפני כחודש, ממסעדת הדיקסי בראשון לציון.
אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
פלפל אדום חריף.
על איזה מטבח גדלת?
הודי, אנגלי והודי-סיני.
על איזה מטבח את מגדלת את ילדיך?
ישראלי, הודי, מקסיקני, איטלקי, סיני וסיני-הודי.
לאיזה אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
לאריק שרון ז"ל.
מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
לראות את סבתא שלי מבשלת.
מהי הארוחה האהובה עלייך ביום?
ארוחת הצהריים.
מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
כשהכנתי אוכל הודי חריף בפעם הראשונה למשפחה הפולנית של בעלי. לראות את הפרצופים שלהם משנים צבעים זה כלום לעומת מה שקרה אחר כך.
מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות את מושפעת?
התחלתי לבשל בגיל צעיר, בסביבות גיל 8, למדתי מהמטבח בבית ואני מושפעת מהסגנון ההודי והנפאלי.
מה את הכי אוהבת לאכול?
אוכל הודי.
למי את הכי אוהבת לבשל?
לבעלי.
פלפל חריף, חזה עוף וקמח.
מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
אם טעים לך ואת אוהבת את מה שבישלת - לכי על זה.
מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל?
אוכל מטוגן.
מה הסטייה הקולינרית שלך?
לנסות להכניס לכל תבשיל משהו מהמטבח ההודי (לא תמיד זה עובד).
מהי מנת הדגל שלך?
באטר צ'יקן, פניר סבצי, רייטה ובטורה (בצק סולת).
איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
דרום אמריקאי ומקסיקני.
מהו המאכל הכי אקזוטי שיצא לך לטעום?
עוף מהקאריביים.