שם: מורן שאשה
גיל: 30
מהיכן בארץ: חולון
תאריך לידה:23/12/1983
מזל: גדי
מצב משפחתי: נשואה+3

תארי את עצמך ב -5 מילים:
חמה, רגישה, משפחתית, נאיבית ואופטימית.

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
אני חרדתית ופחדנית.
* אני דאגנית.
* יש לי שלוש בנות והגדולה בת שבע.
* אני פוחדת מכלבים.
* אני שונאת ממולאים.

_OBJמתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה?
לאחרונה, מהריבר.

אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
פלפל שחור טחון.

על איזה מטבח גדלת?
מעורב של כל העדות.

על איזה מטבח אתה מגדל את ילדיך?
בדיוק כמו זה שגדלתי עליו.

לאיזה אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
השחקן ג'ייסון סטהאם.

מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
היום בו הכנתי מפרום בגיל 17. 

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
הכנתי לחברים עוגת תפוזים וכשחתכתי אותה לעיני האורחים, הכל בפנים היה כמו חביתה מקושקשת כי הביצים לא היו מוכנות מספיק.

מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות את מושפעת?
התחלתי לבשל בהיותי ילדה, אך ברמה היום יומית מהיום שהתחתנתי והקמתי בית משל עצמי. למדתי מאימא וסבתא והרוב בכוחות עצמי. אני אוהבת להמציא ולנסות לערבב דברים שונים.

מה את הכי אוהבת לאכול?
מקדונלד'ס.

למי את הכי אוהבת לבשל?
למשפחה ולחברים.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
ציר ירקות, שמן ופפריקה אדומה.

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?

בכדי שייצא רוטב אדום טוב וריבתי, יש לערבב בקערה שמן עם פפריקה מתוקה, לחמם, ולהוסיף לאט לאט את הרסק עד שהוא נהיה ריבתי.

מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל?
פיתה שרופה עם שוקולד השחר.

מה הסטייה הקולינרית שלך?
אני אוהבת להכניס מתוק לכל מאכל שאני מכינה.

מהי מנת הדגל שלך?
ברווז פריך בפנקייקים עם רוטב שזיפים.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
המטבח הסיני.

מהי מנת הדגל שלך?
קוסקוס עם חצילים ממולאים, עגבניות ממולאות בבשר וקציצות בשר חריפות.

מהו המאכל הכי אקזוטי שיצא לך לטעום?
לא יצא לי לאכול משהו אקזוטי.

>>לכל המתכונים של מורן