שם: עידו קרוננברג
גיל: 54
מהיכן בארץ: סביון
תאריך לידה: 30/11/1959
מזל: קשת
מצב משפחתי: נשוי+3
תאר את עצמך ב -5 מילים:
Fun, To, Be, With, Me
מה אנשים יופתעו לגלות עליך:
שאני בן אדם פתוח כמו ספר סגור.
מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה?
לא מזמן, ב"אסתר ביהוד" ביסטרו.
אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
פלפל צ'ילי חריף.
על איזה מטבח גדלת?
מטבח אקלקטי רוסטיק (כפרי).
על איזה מטבח אתה מגדל את ילדיך?
אסייאתי, איטלקי וים תיכוני.
לאיזה אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
לשף גורדון רמזי או לדאלי למה.
מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
כשהכנתי חביתה מקושקשת עם קוטג' וירקות חתוכים.
מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
אני אדם נטול פאדיחות.
מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות אתה מושפע?
בגיל 13 בפנימייה, הייתי בקציני ים והכנתי את הטוסט הראשון שלי על תנור חימום.
מה אתה הכי אוהב לאכול?
פירות ים.
למי אתה הכי אוהב לבשל?
למשפחה וחברים.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
שמן זית, פלפל שאטה ושום.
מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
להעז.
מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל?
חצי קילו בן אנד ג'ריס.
מהי הארוחה האהובה עלייך?
ארוחת צהריים.
מהי מנת הדגל שלך?
מבחר בשרים בגריל מסתובב.
איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
המטבח היפני.
מהו המאכל הכי אקזוטי שיצא לך לטעום?
זנב תנין מעושן.