שם: שי טובול
גיל: 41
מהיכן בארץ: תל אביב
תאריך לידה:01/11/72
מזל: עקרב
מצב משפחתי: נשוי+1

תאר את עצמך ב -5 מילים:
כריזמטי, תחרותי, יצירתי, משפחתי ובעל נתניה

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
* אני רגיש הרבה יותר מאיך שאני נראה.
* אני רקדן.
* אני במקור מאילת.
* בעבודתי כיום השתתפתי באירועים עבור ביונסה, מייקל ג'קסון, קלאודיה שיפר ועוד.
* אני בשלן.

מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה?
הפעם האחרונה שלי הייתה במסעדת אדורה בתל אביב, והזמנתי פילה עם מח עצם.

_OBJאם היית תבלין, איזה תבלין היית?
ללא ספק, פלפל צ'ומה.

על איזה מטבח גדלת?
מטבח מרוקאי אסלי.

על איזה מטבח אתה מגדל את ילדיך?
פיוז'ן מרוקאי ים תיכוני.

לאיזה אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
לכבוד נשיא המדינה, מר שמעון פרס.

מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
הרבה באלגן, קמח באוויר, שוקולד שנשפך בכמויות, סוכר לבן או חום, וקינוח לא מעולם הזה: שכבות קצפת עם עוגיות אוראו ודובדבנים בתוך כוס ברנדי ענקית, 30 חברים וכפית אחת.

מהי הארוחה האהובה עלייך ביום?
חזה עוף על כל הווריאציות שלו, לצד שלט ירוק עם פיצוחים.

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
פאי לימון שהכנתי, ויצא חמוץ ומר.

מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות אתה מושפע?
התחלתי לבשל כשעברתי לדירה משלי בתל אביב. בישלתי בעיקר קציצות של אמא שלי או קינוחים, היום אני בעיקר מושפע מבישול ים תיכוני בריא.

מה אתה הכי אוהב לאכול?
סלטים טריים וירוקים, בשרים וכל מה שחריף.

למי אתה אוהב לבשל?
למשפחה שלי, ליהלי ואלון, לחברים ובכלל, בכל הזדמנות שיש לי להיכנס למטבח מבחינתי זה תענוג.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
מזווה של תבלינים, שמנים וחומצים שונים, מגוון גדול של ירקות ועשבי תיבול טריים ושוקולד.

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
אמא שלי תמיד אומרת: "סמוך על הידיים שלך".

מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל?
ג'אנק פוד! וגם שניצל קר ישר מהמקרר.

מה הסטייה הקולינרית שלך?
שוקולד.

מהי מנת הדגל שלך?
פאי טרופי.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
המטבח תאילנדי.

מהו המאכל הכי אקזוטי שיצא לך לטעום?
קקטוס במקסיקו סיטי.

 >>לכל המתכונים של שי טובול