המנה של שף קראקו - ריזוטו צלפים, גרידת לימון ושוקולד
הנה שילוב טעמים שעל הנייר נשמע קצת מוזר אבל למעשה עוד נפלא: צלפים, דסקית שוקולד וגם מיץ חזרת וגרידת לימון. איכשהו, התוצאה הסופית מופלאה. מומלץ.
למתכון: ריזוטו צלפים, גרידת לימון ושוקולד של שף קראקו >>
המנה של שלמה עזרן - ריזוטו בציר בקר ויין אדום עם פרמזן ופטריות
מנת ריזוטו שמתבשלת בציר עגל עשיר, ויין אדום עם הרבה פרמזן ופטריות. מנה עשירה בלי הרבה עבודה שתחמם לכם את הלב בשעה עבודה.
למתכון: ריזוטו יין אדום, פרמזן ופטריות של שלמה עזרן >>
המנה של ריקי סויסה - ריזוטו ים תיכוני עם זעפרן
ריזוטו בפרשנות קצת אחרת עם צ'ילי שנותן טוויסט, שערות זעפרן וכוסברה. שעה עבודה של מצקת ועוד מצקת מציר הירקות וזה מוכן.
למתכון: ריזוטו ים תיכוני עם זעפרן של ריקי סויסה >>
המנה של צילה עופר - ריזוטו "שלושת הטעמים"
אוהבים את הריזוטו שלכם עשיר ומפנק? מה דעתכם על ריזוטו עם שכבת תרד, גבינת מסקרפונה, ופטריות? לקחתם? בצדק.
למתכון: ריזוטו שלושת הטעמים של צילה עופר >>
המנה של עידו קרוננברג - ריזוטו עם אפונה, אנשובי ועגבניות מרוסקות
לא מתים על אנשובי? אז תתחילו: מנת ריזוטו, אפונה ועגבניות מרוסקות על מצע קרם אנשובי. ואם זה לא מספיק מפנק אז יש גם מסקרפונה ופרמזן בפנים.
למתכון: ריזוטו עם אפונה, אנשובי ועגבניות של עידו קרוננברג >>
עוד בתכניות קשת:
- שמח ומפדח: עשו ואל תעשו בפורים 2014
- אל תפספסו: משה משה ופואד בפספוסים קורעים
- משלוח המנות של נוף עתאמנה אסמעיל
המנה של נוף עתאמנה אסמעיל - ריזוטו עם מיץ סלק
מנת ריזוטו מפנקת וייחודית על בסיס מיץ סלק חמאת פטריות וערמונים וקרם אנשובי. לא מספיק לכם? קבלו גם קציפת פטריות פורצ'יני מענגת. מרוצים?.
למתכון: ריזוטו עם מיץ סלק, פטריות וערמונים של נוף עתאמנה אסמעיל >>
המנה של סרנדה דילבסקי - ריזוטו עם טאץ' הודי
טעמתם פעם ריזוטו בתיבול הודי של זרעי שומר, ציפורן ושום? הנה הזדמנות למנה לצד פטריות מוקפצות עם צ'ילי חריף.
למתכון: ריזוטו בתיבול הודי של זרעי שומר, ציפורן ושום של סרנדה דילבסקי >>
המנה של מסרט וולדמיכאל - ריזוטו גבינת עיזים עם הל וקפה
מנת ריזוטו קלאסית אבל עם טוויסט מפתיע של חמאת הל וקפה שחור. מצקת-מצקת של ציר ירקות וקצת סבלנות והריזוטו מוכן.
למתכון: ריזוטו גבינת עיזים עם הל וקפה של מסרט וולדמיכאל >>
המתכונים עשו לכם חשק לאיטליה? רוצים לזכות בטיסה לאיטליה ושבוע גסטרונומי מעלף באקדמיה ברילה?
לחצו כאן ושלחו לנו את המתכון שלכם לפסטה + תמונה של המנה שאתם צילמתם ואולי תזכו בקורס בישול של שבוע ימים באיטליה! הקורס כולל שיעורי בישול מעשיים, טעימות וסיורי גורמה. בסוף הקורס תוענק תעודת "מומחה במטבח האיטלקי".
שימו לב: את המתכונים יש להעלות רק בלינק הזה ולא בתגובות לכתבה.