המנה של איתן סלומון - סופלה פרידה בסגנון יפני
סופלה דגים אולי נשמע כמו מנה שאפתנית אבל בפועל, גם ההכנה שלו ורוטב פטריות השיטאקי ואצות הים שמגיע אתו מוכנים בעשרים דקות עבודה.
למתכון: סופלה פרידה של איתן סלומון >>
המנה של אשר לוי - עוף ממולא בשר, כבש ופטריות
עוף מפורק ובשר ממולא בשר וארבע סוגי פטריות שבושלו בטימין, רוזמרין ויין. נשמע מסובך? תחשבו שוב. עשרים דקות עבודה ואתם שם.
למתכון: עוף ממולא בשר כבש של אשר לוי >>
המנה של סרנדה דילבסקי - קורקבנים בנוסח הודי
מנת שטייטעל קלאסית בטוויסט הודי. קורקבנים מבושלים על מצע אורז עם בוטנים ובצל ולצד מטבל שמנת עם נענע וכוסברה.
למתכון: קורקבנים בנוסח הודי של סרנדה דילבסקי >>
המנה של מסרט וולדמיכאל - לזניית ירקות
שכבות של ירקות קלויים על פולנטה וגבינת עיזים, זרעי שומשום וקצת רוטב סויה. קליל, מזין ולא מסובך כלל.
למתכון: לזניית ירקות של מסרט וולדמיכאל >>
המנה של נוף עתאמנה אסמעיל - צוואר עוף במילוי פריקי, פטריות וחזה אווז מעושן ברוטב פורצ'יני
ההלזלך, גרונות ממולאים בחיטה מעושנת, חזה אווז ובתוך רוטב פורצ'יני ושימג'י מנחם. קצת עבודת ניקוי ותפירה ולפניכם מנה מופלאה.
למתכון: צוואר עוף במילוי חזה אווז ופטריות של נוף עתאמנה אסמעיל >>
המנה של עידו קרוננברג - סופלה אווז ופרגית
סופלה עדין ואוורירי עם אווז, פרגיות וציר בשר לצד פטריות צרובות במחבת ותפוחי אדמה אפויים. כל זה במאמץ של עשרים דקות בלבד.
למתכון: סופלה אווז ופרגית של עידו קרוננברג >>
המנה של שלמה עזרן - לשון טלה, קורקבני הודו וסלסה עגבניות
קורקבנים ולשון הם אומנם מאכלים שלא מתאימים לכל אחד, אבל כשהם מוגשים קרים לצד סלסת עגבניות מרעננת מתקבלת מנה מפתיעה.
למתכון: לשון טלה וקורקבני הודו של שלמה עזרן >>
המנה של צילה עופר - צוואר ממולא בירקות
מנה מתקתקה של צוואר עוף במילוי של גזר ותפוח אדמה, עשבי תיבול ובשר מוגש ברוטב יין, שזיפים ובטטה. מנה נהדרת לאירוח.
למתכון: צוואר ממולא בירקות של צילה עופר >>
המנה של שי טובול - קוגל ותאנים ממולאות
מנה קלאסית ומתקתקה של קוגל אטריות לצד תאנים ממולאות בשר, שקדים וצנוברים ומבושלות ביין וסילאן. מתוק, פשוט ומלא הפתעות.
למתכון: קוגל ותאנים ממולאות של שי טובול >>
המנה של ריקי סויסה - קוגל מרוקאי
מנה אשכנזית קלאסית שקיבלה פרשנות מרוקאית לפשטידה עם בשר טחון, אטריות ועשבי תיבול ואפילו סילאן, קינמון וצימוקים. יהיה מעניין בפה.
למתכון: קוגל מרוקאי של ריקי סויסה >>