המנה של איתן סלומון - סופלה פרידה בסגנון יפני

סופלה דגים אולי נשמע כמו מנה שאפתנית אבל בפועל, גם ההכנה שלו ורוטב פטריות השיטאקי ואצות הים שמגיע אתו מוכנים בעשרים דקות עבודה.

סלומון סופלה של איתן סלומון (צילום: דניאל בר און)
סלומון סופלה של איתן סלומון|צילום: דניאל בר און

למתכון: סופלה פרידה של איתן סלומון >>

המנה של אשר לוי - עוף ממולא בשר, כבש ופטריות

עוף מפורק ובשר ממולא בשר וארבע סוגי פטריות שבושלו בטימין, רוזמרין ויין. נשמע מסובך? תחשבו שוב. עשרים דקות עבודה ואתם שם.

עוף ממולא של אשר לוי (צילום: דניאל בר און)
עוף ממולא של אשר לוי|צילום: דניאל בר און

למתכון: עוף ממולא בשר כבש של אשר לוי >>

המנה של סרנדה דילבסקי - קורקבנים בנוסח הודי

מנת שטייטעל קלאסית בטוויסט הודי. קורקבנים מבושלים על מצע אורז עם בוטנים ובצל ולצד מטבל שמנת עם נענע וכוסברה.

קורקבנים בנוח הודי של סרנדה דילבסקי (צילום: דניאל בר און)
קורקבנים בנוח הודי של סרנדה דילבסקי|צילום: דניאל בר און

למתכון: קורקבנים בנוסח הודי של סרנדה דילבסקי >>

המנה של מסרט וולדמיכאל - לזניית ירקות

שכבות של ירקות קלויים על פולנטה וגבינת עיזים, זרעי שומשום וקצת רוטב סויה. קליל, מזין ולא מסובך כלל.

לזניית ירקות של מסרט וולדמיכאל (צילום: דניאל בר און)
לזניית ירקות של מסרט וולדמיכאל|צילום: דניאל בר און

למתכון: לזניית ירקות של מסרט וולדמיכאל >>

המנה של נוף עתאמנה אסמעיל - צוואר עוף במילוי פריקי, פטריות וחזה אווז מעושן ברוטב פורצ'יני

ההלזלך, גרונות ממולאים בחיטה מעושנת, חזה אווז ובתוך רוטב פורצ'יני ושימג'י מנחם. קצת עבודת ניקוי ותפירה ולפניכם מנה מופלאה.

צוואר ממולא פריקי של נוף עתמאנה אסמעיל (צילום: דניאל בר און)
צוואר ממולא פריקי של נוף עתמאנה אסמעיל|צילום: דניאל בר און

למתכון: צוואר עוף במילוי חזה אווז ופטריות של נוף עתאמנה אסמעיל >>

המנה של עידו קרוננברג - סופלה אווז ופרגית

סופלה עדין ואוורירי עם אווז, פרגיות וציר בשר לצד פטריות צרובות במחבת ותפוחי אדמה אפויים. כל זה במאמץ של עשרים דקות בלבד.

סופלה אווז ופרגית לצד פטריות של עידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
סופלה אווז ופרגית לצד פטריות של עידו קרוננברג|צילום: דניאל בר און

למתכון: סופלה אווז ופרגית של עידו קרוננברג >>

המנה של שלמה עזרן - לשון טלה, קורקבני הודו וסלסה עגבניות

קורקבנים ולשון הם אומנם מאכלים שלא מתאימים לכל אחד, אבל כשהם מוגשים קרים לצד סלסת עגבניות מרעננת מתקבלת מנה מפתיעה.

לשון בקר של שלמה עזרן (צילום: דניאל בר און)
לשון בקר של שלמה עזרן|צילום: דניאל בר און

למתכון: לשון טלה וקורקבני הודו של שלמה עזרן >>

המנה של צילה עופר - צוואר ממולא בירקות

מנה מתקתקה של צוואר עוף במילוי של גזר ותפוח אדמה, עשבי תיבול ובשר מוגש ברוטב יין, שזיפים ובטטה. מנה נהדרת לאירוח.

צוואר ממולא בירקות של צילה עופר (צילום: דניאל בר און)
צוואר ממולא בירקות של צילה עופר|צילום: דניאל בר און

למתכון: צוואר ממולא בירקות של צילה עופר >>

המנה של שי טובול - קוגל ותאנים ממולאות

מנה קלאסית ומתקתקה של קוגל אטריות לצד תאנים ממולאות בשר, שקדים וצנוברים ומבושלות ביין וסילאן. מתוק, פשוט ומלא הפתעות.

קוגל ותאנים ממולאות של שי טובול (צילום: דניאל בר און)
קוגל ותאנים ממולאות של שי טובול|צילום: דניאל בר און

למתכון: קוגל ותאנים ממולאות של שי טובול >>

המנה של ריקי סויסה - קוגל מרוקאי

מנה אשכנזית קלאסית שקיבלה פרשנות מרוקאית לפשטידה עם בשר טחון, אטריות ועשבי תיבול ואפילו סילאן, קינמון וצימוקים. יהיה מעניין בפה.

קוגל מרוקאי של ריקי סויסה (צילום: דניאל בר און)
מאסטר שף: משימת השווארמה|צילום: דניאל בר און

למתכון: קוגל מרוקאי של ריקי סויסה >>