המנה של איתן סלומון - כדורי עוף במרק קארי ירוק עם אטריות

מנה מהירה פשוטה וטעימה טעימה עם של קציצות עוף עם חווייאג' ומרק קארי חריף עם אטריות. מה צריך לעשות? בעיקר לערבב. רבע שעה עבודה וקדימה למיקרו.

מרק קארי עם קציצות עוף של איתן סלומון (צילום: דניאל בר און)
מרק קארי עם קציצות עוף של איתן סלומון|צילום: דניאל בר און

למתכון: כדורי עוף שמרק קארי של איתן סלומון >>

המנה של ג'וש סטיל - תבשיל שעועית, עוף ברוטב וסלט פפאיה

תבשיל שעועית שחורה וחזה אווז מעושן מוגש לצד עוף ברוטב חמוץ מתוק וסלט פאפאיה וגזר. חותכים מערבבים ויאללה, למיקרו.

שעועית שחורה ואווז מעושן של ג'וש סטיל (צילום: דניאל בר און)
שעועית שחורה ואווז מעושן של ג'וש סטיל|צילום: דניאל בר און

למתכון: תבשיל שעועית ועוף של ג'וש סטיל >>

המנה של מורן שאשה - פילה לברק בחמאה ומרווה לצד פירה עם מחית כמהין

מנה שתותיר לא מעט רושם מסביב אבל נחשו מה? חצי שעה עבודה ואתם כבר יושבים לשולחן. רק אל תשכחו לבדוק מדי פעם את הלברק במיקרו, שלא יתייבש.

פילה לברק עם פירה של מורן שאשא (צילום: דניאל בר און)
פילה לברק עם פירה של מורן שאשא|צילום: דניאל בר און

למתכון: פילה לברק לצד פירה של מורן שאשה >>

המנה של יונתן רושפלד - מוס עוף עטוף בבוקטיני

רוצים לגלות לבד איך מכינים את מנת המיקרוגל המפוארת של רושפלד? הרבה עבודה עדינה ומיומנות וגם לא מעט דיוק ותשומת לב על בישול המנה ויש לכך כדור מוס עוף ובוקטיני מושלם.

מנת המיקרוגל של יונתן רושפלד (תמונת AVI: mako)
מנת המיקרוגל של יונתן רושפלד|תמונת AVI: mako

למתכון: מוס עוף עטוף בבוקטיני של יונתן רושפלד >>

המנה של עידו קרוננברג - דג מאודה ברוטב מיסו

דג מאודה ברוטב מיסו של עידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
דג מאודה ברוטב מיסו של עידו קרוננברג|צילום: דניאל בר און

למתכון: דג מאודה ברוטב מיסו של עידו קרוננברג >>

המנה של צילה עופר - פילה לברק בשמנת, בצל ופטריות

מנה אלגנטית של דג לברק ברוטב שמנת, יין לבן ופטריות לצד סלט קישוא מאודה. שימוש מוצלח וזריז במיקרוגל. עשרים דקות עבודה ואתם שם.

פילה לברק של צילה עופר (צילום: דניאל בר און)
פילה לברק של צילה עופר|צילום: דניאל בר און

למתכון: פילה לברק בשמנת של צילה עופר >>

המנה של שי טובול - ריזוטו מג'דרה

ריזוטו עם טפנד ארטישוק של שי טובול (צילום: דניאל בר און)
ריזוטו עם טפנד ארטישוק של שי טובול|צילום: דניאל בר און

למתכון: ריזוטו מג'דרה של שי טובול >>