המנה של איתן סלומון - צלעות טלה, פירה וריבת בצל
צלעות טלה בתנור בקראסט של זרעי כמון, כוכב אניס ולמון גראס על מצע פירה תפו"א וריבת בצל בחומץ פירות אדומים.
למתכון: צלעות טלה ופירה של איתן סלומון >>
המנה של אשר לוי - קישוא ממולא עוף וחמאת בוטנים
מילוי מקורי ומעניין לקישואים: כרעי עוף נטולי עצמות ברוטב חמאת בוטנים שבושל בחלב קוקוס. נשמע מסובך והרבה עבודה? זה לא המקרה.
למתכון: קישוא ממולא עוף וחמאת בוטנים של אשר לוי >>
עוד בתכניות קשת:
אמיתי לגמרי: כך תכינו ארוחה שלמה מ-8 מצרכים
יש לנו זוכה ראשון בתחרות התמונות הגדולה של "משק צוריאל"
רוצים להכין את פילה הלברק של מסרט?
המנה של סרנדה דילבסקי - פיצת אנטרקוט משודרגת
וריאציה של פיצה עם אנטרקוט וחצילים מטוגנים עלי ראשד ובצל, לצד רוטב שמנת חרדל ובצל. עשרים דקות עבודה ולפניכם בצק שטוגן במיצי אנטרקוט ונתחי בשר מעליו.
למתכון: פיצת אנטרקוט של סרנדה דילבסקי >>
המנה של מסרט וולדמיכאל - פילה לברק לצד פסטה ברוטב שמנת
שילוב מוצלח בין דגים לפפרדלה ברוטב שמנת, טרגון וחמאת שקדים, מעוטרת בעגבניות נמר. חצי שעה עבודה ולפניכם מנה עדינה ומוצלחת.
למתכון: פילה לברק לצד פסטה של מסרט וולדמיכאל >>
המנה של עידו קרוננברג - נתחי ברווז ברוטב אסייתי
ברווז שלם שפורק ובושל במיציו, בגינג'ר וצ'ילי ביחד עם אטריות אודון. חגיגת טעמים אסייאתיים בחצי שעה עבודה.
למתכון: ברווז ברוטב אסייתי של עידו קרוננברג >>
מאסטר שף: רביעי ושבת ב-21:00