מאני טיים: כל המתכונים ממשימת חצי הגמר
הריזוטו של עידו קרוננברג, צלעות הטלה של מסרט וולדמיכאל וגם הקובנייה של נוף עתאמנה אסמעיל. קבלו את המנות שהעניקו לשלושת הפיינליסטים את כרטיס הכניסה לגמר. עכשיו לא נותרה לכם ברירה - גלו את המאסטר שף שבכם, והתחילו לבשל. בתיאבון

המנות של שלמה עזרן:
גלילות דג נא עם ירקות ופירות
דג פרידה נא במילוי עם תפוח מסוג גרני סמית, חסה ועשבי תיבול.

גלידת וניל ותפוח אפוי
תפוח אפוי עם חמאה וסוכר לצד גלידה בטעם וניל וקינמון.

מנדרינה חתוכה, מונחת על שמנים ושבבי קרח
מנת ביניים מרעננת את החך של מנדרינה עם שמן זית ומלח גס.

המנות של עידו קרוננברג:
ניו סטייל סשימי מטונה וסלמון, מלפפון ונענע
דג נא מסלמון וטונה לצד סלט מלפפונים עם צ'ילי, סויה ונענע מרעננת.

עוד בתכניות קשת:
לוקוס מוקפץ עם אטריות אורז רחבות בתיבול אסיאתי תאילנדי חריף
מנה אסייתית של דג לוקוס מטוגן עם אטריות אורז ברוטב סויה ועלי כוסברה.

סינטה בתיבול קייג'ון עם "ריזוטו" תפו"א ופטריות
מנה מנצחת של סינטה פרוסה מתובלת בתבליני קייג'ון לצד ריזוטו מופלא.

המנות של מסרט וולדמיכאל:
פיש אנד צ'יפס: קוביות סשימי טונה אדומה עם צ'יפס ומיונז ווסאבי
במקום דג קוד - סשימי טונה, במקום סתם צ'יפס - רוטב מיונז ווסאבי. בואו לעשות את זה כמו מסרט.

צלעות טלה לצד מניפת תפו"א ומנגולד מוקפץ
נתח של צלעות טלה בתוספת של תפוחי אדמה לצד מנגולד, בצלצלי שאלוט ושום.

המנה של נוף עתאמנה אמסעיל - קובנייה מוגשת עם צ'יפס חובזה וקנל צ'ילי מתוק
קובה בורגול במילוי עשבי תיבול ואגוזי מלך על מצע של ויניגרט שום וצ'יפס חובזה.

"מאסטר שף" - אירוע הגמר, שבת 05.04.14 ב-21:00