המנות של ריקי סויסה ושלמה עזרן - הצבע הלבן:

כרובית ממולאת בחלקי פנים

כרובית שלמה, מבושלת וממולאת במוח, אשכי הודו ופטריות. מנה מתובלת היטב ומלאה בכל טוב.

כרובית ממולאת של ריקי סויסה ושלמה עזרן (צילום: דניאל בר און)
כרובית ממולאת של ריקי סויסה ושלמה עזרן|צילום: דניאל בר און

למתכון: כרובית ממולאת בחלקי פנים של שלמה עזרן וריקי סויסה >>

מאפה קוקוס ושוקולד לבן בסגנון באונטי

גרסה מחודשת ומשודרגת של חטיף הקוקוס באונטי. הפעם עם הפתעה נהדרת של שוקולד לבן.

עוגיות באונטי של שלמה עזרן וריקי סויסה (צילום: דניאל בר און)
עוגיות באונטי של שלמה עזרן וריקי סויסה|צילום: דניאל בר און

למתכון: מאפה קוקוס ושוקולד לבן של ריקי סויסה ושלמה עזרן >>

המנות של צילה עופר ועידו קרוננברג - הצבע החום-סגול:

גזרים מקורמלים ואגוזים

עזבו אתכם משוקולד חום ומשעמם: בפעם הבאה שמתחשק לכם משהו מתוק – לכו על גזרים בצבעים שונים שקורמלו בסוכר מתובל לצד אגוזי מלך. נשמע מסובך? להפך.

גזרים באגוזים של צילה עופר ועידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
גזרים באגוזים של צילה עופר ועידו קרוננברג|צילום: דניאל בר און

למתכון: גזרים מקורמלים של צילה עופר ועידו קרוננברג >>

קציצות סרדינים על מצע קרם פטריות

קציצות סרדינים שמנמנות עם בצל ונבטוטי סלק לצד קרם פטריות עשיר ולצד ירקות שורש סגלגלים מאודים בלי יותר מדי עבודה.

קציצות סרדינים של עידו קרוננברג וצילה עופר (צילום: דניאל בר און)
קציצות סרדינים של עידו קרוננברג וצילה עופר|צילום: דניאל בר און

למתכון: קציצות סרדינים עם פטריות של עידו קרוננברג וצילה עופר >>

המנות של שי טובול ונוף עתאמנה אסמעיל - הצבע הצהוב:

פולנטה עם סלמון וקרם פלפלים

סלמון צרוב על הגריל על מצע של פולנטה קטיפתית ורוטב פלפלים צהובים שרופים. מנה מפנקת ומלאה בכל טוב.

פולנטה עם סלמון וקרם פלפלים של נוף עתמאנה איסמעיל  (צילום: דניאל בר און)
פולנטה עם סלמון וקרם פלפלים של נוף עתמאנה איסמעיל ושי טובול|צילום: דניאל בר און

למתכון: פולנטה עם סלמון וקרם פלפלים של שי טובול ונוף עתאמנה אסמעיל >>

פאי פירות

בצק פריך ונהדר, בלילה עשירה ושמנתית עם פלחי אננס, מנגו ובננה מסודרים מלמעלה. טעים, צבעוני והכי חשוב, לא כבד מדי.

פאי פירות של שי טובול ונוף עתמאנה איסמעיל (צילום: דניאל בר און)
פאי פירות של שי טובול ונוף עתמאנה איסמעיל|צילום: דניאל בר און

למתכון: פאי פירות של שי טובול ונוף עתאמנה אסמעיל >>

עוד בתכניות קשת:

המנות של מסרט וולדמיכאל וסרנדה דילבסקי - הצבע האדום:

נתחי בקר מוקפץ ופראטה פלפלים אדומים

רצועות פילה בקר דקות מוקפצות בקארי וצ'ילי על פראטה עם משחת פלפלים אדומים וחריפים. קפיצה קטנה לתאילנד בחצי שעה עבודה.

בקר מוקפץ ופארטה של סרדנה דילבסקי ומסרט וולדמיכאל (צילום: דניאל בר און)
בקר מוקפץ ופארטה של סרדנה דילבסקי ומסרט וולדמיכאל|צילום: דניאל בר און

למתכון: נתחי בקר ופראטה פלפלים של סרנדה דילבסקי ומסרט וולדמיכאל >>

פנקייק אפריקאי עם תותים וסירופ פירות אדומים

מה זה פנקייק אפריקאי אתם שואלים? ובכן, יש בו מרכיב סודי שהופך אותו לשמנמן וטעים במיוחד וגם רוטב פירות שהופך את כל העסק לעסיסי ומתוק.

פנקייק אפריקאי של מסרט וולדמיכאל וסרנדה דילבסקי (צילום: דניאל בר און)
פנקייק אפריקאי של מסרט וולדמיכאל וסרנדה דילבסקי|צילום: דניאל בר און

למתכון: פנקייק אפריקאי עם תותים של מסרט וולדמיכאל וסרנדה דילבסקי >>

מנות הדו קרב - המנה של שי טובול:

״פיצה לבנה״ - פוקצ'ה עם ירקות ירוקים

פוקצ'ה חמימה ללא גבינה עם קישוא, שעועית ופלפלים מוקפצים בשמן זית לצד סלט ירוק מפתיע עם קולורבי, מלפפון ושעועית טורקית.

פיצה לבנה של שי טובול (צילום: דניאל בר און)
פיצה לבנה של שי טובול|צילום: דניאל בר און

למתכון: פיצה לבנה עם ירקות של שי טובול >>

המנה של נוף עתאמנה אמסעיל:

רביולי כרישה ברוטב שמנת ומרווה

רביולי עדינים בעבודת יד ממולאים כרישה ברוטב חמאה ושמנת עם זוקיני ואספרגוס צרובים היטב בהרבה פחות עבודה ממה שנדמה לכם.

רביולי כרישה של נוף עתמאנה איסמעיל (צילום: דניאל בר און)
רביולי כרישה של נוף עתמאנה איסמעיל|צילום: דניאל בר און

למתכון: רביולי כרישה ברוטב שמנת של נוף עתאמנה אסמעיל >>