כל המתכונים מפרק פתיחת העונה של מאסטר שף
סנדוויץ' הסלמון הצלוי של גל, כריך הסינטה של מסרט, וגם רביולי השוקולד של ג'וש. כל המתכונים שגרמו לנו להזיל ריר מהפרק הראשון לפניכם

העונה החדשה של מאסטר שף יצאה לדרך עם מבחן הסנדוויץ' המושלם: רגע לפני שהמתמודדים נכנסו לאודישן הם התבקשו להכין סנדוויץ' אותו טעמו השופטים מבלי לדעת מי אחראי על המתכון. רק המתמודדים שהרשימו במיוחד את השופטים גם זכו להציג את מנת האודישן שלהם. אז אם גם אתם קיבלתם השראה לבשל, אתם מוזמנים לבשל עם כל המתכונים המגרים של היום:
סנדוויץ' פריקסה עוף של מיכאל דרעי
לחמנייה מטוגנת תוצרת בית, עמוסה בכל דבר טעים שאתם יכולים לדמיין: רצועות חזה עוף מתובלות, סלט ירקות טרי, ממרח גמבה, לימון כבוש ואריסה חריפה.

סנדוויץ' סלמון צלוי של גל סנדלר קארסיק
את הכריך של גל ייקח לכם כמה דקות להכין, אבל תקבלו מעדן עם טעמים מעניינים ומרכיב מקורי: תערובת פסטו אורגנית עם אורגנו.

בלינצ'ס פירות ים של גל סנדלר קארסיק
מנה אלגנטית ועדינה של פירות ים מטוגנים ומוגשים בעלי בצק עם קרם תרד וכרישה. תאמינו לנו: היא רק נראית מסובכת.

כריך סינטה של מסרט וולדמיכאל
כשמכינים איולי שום לבד ומשדכים אותו לנתח עסיסי של סינטה – מקבלים סנדוויץ' ממש שווה.

קיט פו של מסרט וולדמיכאל
בשר? יש. לחם מיוחד? יש. תוספת עם קייל וגבינה מסוננת? יש ויש. לא פלא שהשופטים התלהבו.

סנדוויץ' פסטרמה של שלמה עזרן
שלמה עזרן הגיע למשימת הסנדוויץ' של מאסטר שף עם אידיאולוגיה בצורת פסטרמה בייצור עצמי בתוך בגט טרי וסלט מלא עשבי תיבול בצד - בראש שלנו אנחנו כבר בביס הראשון.

כנאפה עם סינטת טלה ומשמשים של שלמה עזרן
הפעם הכנאפה היא לא קינוח, אלא מרכיב המשלים מנה בשרית לכל דבר. ישלוב מעניין של שלמה עזרן.

סנדוויץ' סביח עם טוויסט של רננה אייכנברונר
מה כבר אפשר לחדש במנת סביח? תתפלאו. לכבוד משימת הסנדוויץ' של מאסטר שף, רננה אייכנברונר מצאה דרך לשדרג את החצילים, תפוח האדמה והביצה. עכשיו גם אתם יכולים.

סנדוויץ' כבש ברוטב מולה של ג'וש סטיל
עם כבש בבישול ארוך וטבעות בצל מטוגנות – כנראה שאי אפשר לטעות.

רביולי שוקולד עם אגסים ורוקפור של ג'וש סטיל
הרביולי הכי מעניין ואקספרימנטלי שייצא לכם לטעום. תחזיקו חזק, הנה זה בא.

כרובית ממולאת בעוף טחון של מרסל בסירי
לא נשקר, יש כאן לא מעט עבודה, אבל התוצאה משתלמת בריבוע: קציצות עוף נימוחות עם כרובית, שהכי כיף להגיש עם סלט עגבניות חריף אש.

בגט עם קממבר וסלמון של משה אמסלם
כריך צרפתי מהיר הכנה עם סלמון נא, גבינת קממבר וירקות צבעוניים. כמה פשוט, ככה טרי וטעים.

סנדוויץ' בוקר של רותם סודרי
לפתוח את היום עם ג'בטה טרייה, חביתת ירק וגבינת שמנת? קנינו. הכריך של רותם סודרי ממשימת הסנדוויץ' של מאסטר שף הוא בדיוק מה שאתם צריכים לבוקר של כיף.

פאי לימון של רותם סודרי
רוצים להרשים? נסו את הפאי הרב שכבתי הזה, שמתחיל בבצק פריך ומסתיים במרנג איטלקי, עם המון כיף חיים באמצע.
