המנות של אשר לוי:
מצ'ומה – איברים פנימיים ברוטב עגבניות חריף
והנה מתכון לחובבי החריף-חריף: סלסת עגבניות מתובלת היטב שבתוכה מתלבשים יחדיו לבבות, טחול, מוח וכבד. לרציניים בלבד.
למתכון: איברים פנימיים ברוטב עגבניות חריף של אשר לוי >>
אגז בנדיקט על ניוקי אל'ה רומנה, סלמון מעושן ותרד
ארוחת בוקר מפנקת המשלבת ניחוח איטלקי של ניוקי מפולנטה ואגז בנדיקט עם רוטב שורון דווקא. נשמע מסובך? הרבה פחות ממה שנדמה לכם.
למתכון: אגז בנדיקט על ניוקי אל'ה רומנה של אשר לוי >>
המנה של מורן שאשה - תבשיל אורז עם חצילים ועוף
כרעי עוף שמתבשלים לאטם ביחד עם חציל ובצל מטוגן ואורז בתוך ציר עוף. מעט עבודה והרבה טעם, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים.
למתכון: תבשיל אורז עם חצילים ועוף של מורן שאשה >>
המנה של ג'וש סטיל - אגס בנדיקט עם סופלה פרמזן
מי שמעוניין לאתגר מעט את ארוחת הבראנץ' שלו מוזמן להכין את סופלה הפרמזן והתרד הזה, שהולך נהדר עם ביצה עלומה, סלמון מעושן ורוטב הולנדייז.
למתכון: אגס בנדיקט עם סופלה פרמזן של ג'וש סטיל >>
המנות של איתן סלומון:
כדורי עוף במרק קארי ירוק עם אטריות
מנה מהירה פשוטה וטעימה טעימה עם של קציצות עוף עם חווייאג' ומרק קארי חריף עם אטריות. מה צריך לעשות? בעיקר לערבב. רבע שעה עבודה וקדימה למיקרו.
למתכון: כדורי עוף במרק קארי ירוק של איתן סלומון >>
ספרינג רול פירות ברוטב מנגו וצ'ילי
קינוח פירותי, מרענן וטעים שמתאים לכל עונה וקל מאוד להכנה. אפשר להחליף את הפירות לכל פרי שתרצו. מגלגלים ומגישים.
למתכון: ספרינג רול פירות ברוטב מנגו וצ'ילי של איתן סלומון >>
עוד במאסטר שף:
המנות של ליאור סלומון:
עוגת סנדוויץ': לחם עגול עם גבינות, ירקות ועלים
עומדים לארח ורוצים לצאת סופר-מקוריים? נסו את עוגת הסנדוויץ' הזאת שלא דורשת הרבה עבודה אבל נראית מושקעת במיוחד.
למתכון: עוגת סנדוויץ' של ליאור סלומון >>
פאי שוקולד עם תותים ואגוזים בציפוי שוקולד
מי יכול להגיד לא לפאי שוקולד עם מוס שוקולד מריר ולבן במקשה אחת, ולקינוח גם אגוזים ותותים? תענוג אמיתי בשעה עבודה.
למתכון: פאי שוקולד עם תותים ואגוזים של ליאור סלומון >>
המנות של סרנדה דילבסקי:
פראטה תפוחי אדמה וגבינה עם ראיטה וצ'אטני
ארוחה הודית כהלכתה המכילה שלוש מנות: פראטה ממולאת תפוחי אדמה וגבינת קש, ראיטה וצ'אטני עגבניות ופלפלים חריפים.
למתכון: פראטה תפוחי אדמה וגבינה של סרנדה דילבסקי >>
פיצת אנטרקוט משודרגת
וריאציה של פיצה עם אנטרקוט וחצילים מטוגנים עלי ראשד ובצל, לצד רוטב שמנת חרדל ובצל. עשרים דקות עבודה ולפניכם בצק שטוגן במיצי אנטרקוט ונתחי בשר מעליו.
למתכון: פיצת אנטריקוט משודרגת של סרנדה דילבסקי >>
המנות של לארי סוסמן:
פילה בקר ממולא פטריות ואגוזים ברוטב שמנת
כשמדמיינים מנה מפנקת וקצת מושחתת מדמיינים משהו כזה: פילה בקר ממולא אגוזים עם רוטב שמנת עשיר ותפוחי אדמה. הוראות הכנה: לשים את רגשות האשם בצד.
למתכון: פילה בקר ממולא פטריות ואגוזים של לארי סוסמן >>
בקר בנוסח תאילנדי בקארי אדום ומרק מנגו
טעימה משובחת מהמטבח התאילנדי המגוון עם בשר פילה מוקפץ, רוטב קארי עשיר ומרק מנגו מרענן.
למתכון: בקר בנוסח תאילנדי בקארי ומנגו של לארי סוסמן >>
מאסטר שף, רביעי ושבת ב-21:00