גם אתם יכולים: כל המתכונים מהפרק של מאסטר שף
הסנדויץ' הפורטוגלי של צילה עופר, טרטר הפילה של יונתן חרמוני וגם המרק הויאטנאמי של אשר לוי. אם רק תרצו תוכלו גם אתם להכין אוכל נפלא בעזרת המתכונים מעוררי ההשראה של המתמודדים

הסנדויץ' של אשר לוי - סנדויץ' של ילדות: חלה עם קציצות, רוטב סלסה וטחינה
הנה כריך ששווה לגדול עליו: קציצות שמנמנות נחות על רוטב סלסה ועם סלט מעקצץ מעל ועוד בתוך חלה. תענוג

מרק פאו ויאטנמי - המנה של אשר לוי
את מרק הבשר הרותח הזה מומלץ להכין ביום גשום ופנוי, שזה בסדר גמור, כי ממילא כשתאכלו אותו לא תרצו לעשות שום דבר אחר

הסנדויץ' של צילה עופר - סנדויץ' פורטוגלי עם מיונז ביתי וסרדינים
הסנדוויץ' העסיסי הזה דורש קצת השקעה אבל אין על מיונז טרי וביתי, באמת

המנה של צילה עופר - פילה בקר ברוטב יין בתוספת בצקיות (אנוקלעך)
מנה נהדרת שיכולה לככב במרכז שולחן הארוחה עם פילה רך ונעים ועל ידו ניוקי הונגרי טעים במיוחד

הסנדויץ' של שי טובול - סנדוויץ' איטלקי עם עוף וטפנד ארטישוק
יש דברים שכדאי לחכות להם, למשל חזה העוף במשרה בן יומיים עם טפנד ארטישוק בתוך בגט עם גבינה מבעבעת. אתם עוד פה?

המנה של שי טובול - סרדינים ממולאים במלית מרוקאית
זוג סרדינים שבעזרת קצת עזרה מקמח, חלבון ושמן לטיגון הופכים למשהו אחד, משמח במיוחד

הסנדויץ' של הלן - מסחאן: לאפה לבנונית עם עוף שלם מפורק, צנוברים וסומאק
עוף שפורק לחתיכות ועורבב עם בצל מטוגן וצנוברים על לאפה ביתית טובה ועם הרבה סומאק חמצמץ. תענוג אמיתי

המנה של הלן -שיח אל מאחשי: חצילים קטנים וממולאים
חצילים קטנים ומטוגנים בשלמותם שמולאו בבשר טחון ומתובל. תוך שעה וחצי תומלכו למלכים בעצמכם

הסנדויץ' של יונתן חרמוני - סנדוויץ' ארצישראלי: חלה עם טונה אדומה, איולי וביצה קשה
יש כל כך הרבה דברים לעשות עם חלה ואחד הדברים המוצלחים זה לשים בפנים טונה אדומה צרובה. חצי שעה וזה שלכם

המנה של יונתן חרמוני - טרטר פילה עגל עם ביצי שליו בליווי צ'יפס כפרי
מנת טרטר עם אפיל יוקרתי לצד פיתה צרובה בשמן זית כדי לנגב את כל העסק עד תום והכל בפחות משעה עבודה. נהדר
