mako
פרסומת

"התכנית הזאת היא לא רק בישול, המתמודדים מביאים את החיים שלהם"

אל מחנה האימונים של מאסטר שף הגיעו 50 המתמודדים שעברו את האודישנים, אבל רק 14 מתוכם יזכו בכרטיס הכניסה לנבחרת. עדי שילון הייתה על הסט ופגשה את המתמודדים הלחוצים ("זה המאני טיים"), ואת השופטים המתרגשים עוד יותר ("הם מבשלים את עצמם - זה מדהים"). בלעדי לאתר

עדי שילון
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

מאחורי הקלעים של מחנה האימונים של מאסטר שף, נמצאים המתמודדים החדשים, ביניהם גם המאסטר שף הבא של ישראל. הם לא יודעים מה מצפה להם, והאמת שגם אנחנו לא - אבל את ההתרגשות והמתח אפשר להרגיש באוויר.

"כשהמתמודדים מכינים משהו שיכול לקבוע את המשך דרכם בתכנית, זה מדהים", מתאר השף חיים כהן, שלמרות שמדובר בעונה הרביעית שלו כשופט (לא כולל עונת הילדים), הוא עדיין מתרגש, "מבחינתי התכנית הזאת היא לא רק תכנית בישול, יש פה אנשים שמביאים את החיים שלהם".

"המתמודדים מבשלים את עצמם - זה מדהים" 

מבין 50 המתמודדים שעברו בהצלחה את האודישנים והגיעו אל מחנה האימונים, רק 14 יזכו להיכנס לנבחרת. וכדי לקבל את כרטיס הכניסה הנכסף, הם נדרשים לבשל עם חומר גלם מתעתע- אגוזים. זה אולי נשמע פשוט, אבל נראה אתכם מאלתרים מתכון על המקום, בלחץ של זמן, בפעם הראשונה באולפן וכשאתם יודעים שמקומכם בתכנית תלוי אך ורק במנות שתכינו.

ולא רק המתמודדים עובדים קשה בתכנית - יש שיגידו שאין כיף יותר מלאכול כל היום, אבל מה קורה כשהשופטים נדרשים לטעום את כל המנות? "לא בכדי אני לובשת שמלה לא צמודה", מסבירה מיכל אנסקי, "עד עכשיו עליתי 2 קילו, בעונה עולים בממוצע 4-5 קילו".

מאסטר שף: הערב (ד') ב-21:00 סוגרים נבחרת