"התחלתי לבשל בגיל 7 כי לא אהבתי את הבישול של אמא שלי, אז הלכתי לסבתא שתלמד אותי איך לבשל. הדבר הראשון שהיא לימדה אותי היה פבלובה", מספר ג'וש סטיל במבטא בריטי כבד שמסגיר את היותו עולה חדש מלונדון. כבר מהרגע שנכנס לאולפן ראו על ג'וש שהוא משהו מיוחד: "אני בן 29, רווק, השם כנראה לא רצה שאתחתן עד עכשיו". 

"לא מבשל בישיבה"

ובכל זאת, ג'וש נמדד על כישרון הבישול שלו ולא על סמך מצבו הרומנטי; לאודישן שלו הוא הכין רביולי שוקולד במילוי קומפוט. "זאת מנה שאתה מבשל בישיבה?", שאלו השופטים. "לא, אני מבשל בעיקר למשפחה", השיב ג'וש בעוד החברים והמשפחה המלווים אותו צוהלים בחדר הצדדי.

ג'וש מודע לשילוב המהפנט בין הכיפה, הבישול וחוש ההומור, ומקווה שיום יבוא ויוכל להפוך את זה לעסק: "יש לי חלום קולינרי, לפתוח גסטרו-פאב כשר למהדרין, להוכיח לאנשים שאוכל כשר לא חייב להיות בטעם רע".

המנה של ג'וש סטיל (תמונת AVI: mako)
רביולי השוקולד של ג'וש סטיל|תמונת AVI: mako

האם ג'וש יעבור את האודישנים? מאסטר שף חוזרת: רביעי ב-21:00