הנבחרת התמודדה עם משימה ראשונה, משימת ראש בראש, בה כל זוג התמקד בחומר גלם אחד, ויצא לדו קרב של בשלנים, שהוליד מנות מקוריות ומעוררת תיאבון. אתם מוזמנים לנסות בעצמכם

קורן דוג גבינה (תמונת AVI: mako)
קורן דוג גבינה|תמונת AVI: mako
פלפלים - האתגר של מיה ואיתי

מיה הטבעונית בחרה את הפלפלים מסיבות ברורות, והכינה מנה מקורית של סורבה פלפלים כתומים, מלווה בקרקרים מפולנטה עם פלפל חריף. איתי, שבדרך כלל מתחבר למנות של בשר, הלך על מנה של ביף סצ'ואן, עם פלפלים אדומים וכתומים.

>> למתכון המלא של איתי: ביף סצ'ואן

>> למתכון המלא של מיה: סורבה פלפלים עם קרקרים

גבינות - האתגר של דליה ופאולין

חומר גלם לא פשוט הוליד שתי מנות מעוררות תיאבון במיוחד: דליה החליטה להכין קנלוני מקמח תירס עם גבינות, בעוד פאולין הלכה על מנה מקורית של קורן דוג מיוחדת - בה הגבינה מחליפה את הבשר.

>> למתכון המלא של דליה: קנלוני גבינות ותירס

>> למתכון המלא של פאולין: קורן דוג גבינות

פילה דניס על קרם כרובית (תמונת AVI: mako)
פילה דניס על קרם כרובית|תמונת AVI: mako

כרובית - האתגר של תום וסלמה

סלמה בחרה ללכל על מתכון של קציצות בשר עם כרובית וטחינה, בעוד תום הלך לכיוון של מרק כרובית, אותו הוא ליווה עם פילה דניס וסלט כרוביות קטן

>> למתכון המלא של תום: דניס על קרם כרובית

>> למתכון המלא של סלמה: קציצות בשר עם כרובית

מרק וקרואסון פטריות (תמונת AVI: mako)
מרק וקרואסון פטריות|תמונת AVI: mako

פטריות - האתגר של בני ואלינור

אלינור שמגיעה מתקוע ועובדת בחוות הפטריות המקומית הלכה על מתכון של פלאפל פטריות עם רוטב יוגורט ירוק, ואילו בני בחר בארוחת פטריות שלמה: קרם פטריות שהוגש כקפוצ'ינו עם קצפת מלוחה, בליווי קרואסונים עם פטריות

>> למתכון המלא של אלינור: פלאפל פטריות

>> למתכון המלא של בני: קפוצ'ינו מרק פטריות וקרואסון פטריות

מדיאס – סירות קישואים ממולאות (תמונת AVI: mako)
מדיאס – סירות קישואים ממולאות|תמונת AVI: mako

קישואים - האתגר של אתי ושלי

שלי הכינה קישואים ממולאים באנטריקוט ברוטב עגבניות, ואילו אתי בחרה להכין מדיאס - סירות קישואים ממולאות בשר טחון שהוגשו ברוטב ירוק ומרענן

>> למתכון המלא של אתי: מדיאס -סירות קישואים עם בשר

>> למתכון המלא של שלי: קישואים ממולאים באנטריקוט

רביולי עגבניות (תמונת AVI: mako)
רביולי עגבניות|תמונת AVI: mako

עגבניות - האתגר של ג'קלין ושי

ג'קלין ושי הלכו לשני כיוונים שונים בבחירת המתכון: היא בחרה להכין קציצות בשר עם עגבניות מיובשות ברוטב עגבניות עשיר, ואילו הוא בחר ברביולי דקיקים של עגבניות טריות

>> למתכון המלא של ג'קלין: קציצות בשר כבש ברוטב עגבניות

>> למתכון המלא של שי: רביולי עגבניות טריות

_OBJ

דבש וסילאן - האתגר של ויקי ושניר

למרות המתיקות, שניר בחר להתמקד במנה שהיא לא קינוח, והלך על כיסונים ממולאים בירך עוף וסילאן, בעוד ויקי הלכה על מנה מתוקה וקלילה של קראנץ' קורנפלקס עם סילאן, קרם מסקרפונה ותאנים מקורמלות

>> למתכון המלא של ויקי: קראנץ' קורנפלקס עם מסקרפונה ותאנים

>> למתכון המלא של שניר: רביולי פרגית וסילאן

רוצים ללמוד לבשל כמו מאסטר שף? הירשמו לסדנאות הבישול שלנו