אנחנו בטוחים שאתם כבר מתים לנסות בעצמכם את הקישואים של אתי, פלאפל הפטריות של אלינור, הרביולי של שי והקורן דוג גבינה של פאולין, אז דאגנו לכל המתכונים של כל המתמודדים. קדימה, למטבח
מאסטר שף | פורסם 15:19 20.11.12
הנבחרת התמודדה עם משימה ראשונה, משימת ראש בראש, בה כל זוג התמקד בחומר גלם אחד, ויצא לדו קרב של בשלנים, שהוליד מנות מקוריות ומעוררת תיאבון. אתם מוזמנים לנסות בעצמכם
קורן דוג גבינה|תמונת AVI: makoפלפלים - האתגר של מיה ואיתי
מיה הטבעונית בחרה את הפלפלים מסיבות ברורות, והכינה מנה מקורית של סורבה פלפלים כתומים, מלווה בקרקרים מפולנטה עם פלפל חריף. איתי, שבדרך כלל מתחבר למנות של בשר, הלך על מנה של ביף סצ'ואן, עם פלפלים אדומים וכתומים.
חומר גלם לא פשוט הוליד שתי מנות מעוררות תיאבון במיוחד: דליה החליטה להכין קנלוני מקמח תירס עם גבינות, בעוד פאולין הלכה על מנה מקורית של קורן דוג מיוחדת - בה הגבינה מחליפה את הבשר.
אלינור שמגיעה מתקוע ועובדת בחוות הפטריות המקומית הלכה על מתכון של פלאפל פטריות עם רוטב יוגורט ירוק, ואילו בני בחר בארוחת פטריות שלמה: קרם פטריות שהוגש כקפוצ'ינו עם קצפת מלוחה, בליווי קרואסונים עם פטריות
ג'קלין ושי הלכו לשני כיוונים שונים בבחירת המתכון: היא בחרה להכין קציצות בשר עם עגבניות מיובשות ברוטב עגבניות עשיר, ואילו הוא בחר ברביולי דקיקים של עגבניות טריות
למרות המתיקות, שניר בחר להתמקד במנה שהיא לא קינוח, והלך על כיסונים ממולאים בירך עוף וסילאן, בעוד ויקי הלכה על מנה מתוקה וקלילה של קראנץ' קורנפלקס עם סילאן, קרם מסקרפונה ותאנים מקורמלות