שמונה מתמודדים ביקרו השבוע בארבע מדינות ואתם מוזמנים להתנסות בגרסאות מקוריות ומשודרגות לבישול יהודי מרחבי הגלובוס:

אתי ומיה: מתכונים בהשפעה גאורגית

אתי ומיה הכינו שתיהן וריאציות על אותה המנה: אתי הכינה צ'קפולי, תבשיל קציצות בשר עם טרגון, בתוספת אורז ורימונים, ומיה הכינה גרסה צמחונית של התבשיל, בתוספת חינקלי ממולאים בחציל ופטריות.

חינקלי על צ'קפולי צמחוני (תמונת AVI: mako)
חינקלי על צ'קפולי צמחוני|תמונת AVI: mako

>> למתכון של מיה לחינקלי וצ'קפולי צמחוני

>> למתכון של אתי לצ'קפולי בתוספת אורז ורימונים

צ'קפולי עם אורז ורימונים (תמונת AVI: mako)
צ'קפולי עם אורז ורימונים|תמונת AVI: mako

בני ותום: מתכונים בהשפעה צרפתית

בני ותום בחרו שניהם להכין מנות של קיש, אבל כל אחד בהם הלך על סגנון אחר: בני בחר בקיש גבינות עיזים בתוספת סלט ירוק, ואילו תום הכין מנה של שכבות בצק עם סלמון מעושן

קיש גבינת עיזים (תמונת AVI: mako)
קיש גבינת עיזים|תמונת AVI: mako

>> למתכון של בני לקיש גבינת עזים

>> למתכון של תום לקיש סלמון מעושן

קיש שכבות בצק וסלמון מעושן (תמונת AVI: mako)
קיש שכבות בצק וסלמון מעושן|תמונת AVI: mako

שי ופאולין: מתכונים בהשפעה הונגרית

שי פאולין התארחו שניהם בהונגריה, וחזרו עם מנות בהשפעה מקומית ונוטפת פפריקה: פאולין הכינה קציצות דגים בפפריקאש, ושי בחר במנה של פילה בקר בשומן אווז, בליווי כרוב סגול ובצקניות.

קנל דגים בפפריקאש (תמונת AVI: mako)
קנל דגים בפפריקאש|תמונת AVI: mako

>> למתכון של פאולין לקנל דגים

>> למתכון של שי לפילה בקר בהשפעה הונגרית

פילה בקר בפפריקאש (תמונת AVI: mako)
פילה בקר בפפריקאש|תמונת AVI: mako

ג'קי ודליה: מתכונים בהשראה איטלקית

ג'קי ודליה ביקרו יחד באיטליה וחזרו עם שתי מנות שונות. ג'קי בחרה להכין פסטה טריה עם ביצי דגים ואילו דליה הלכה על מנה של שניצל בקר עם רוטב עשיר ומוצרלה

מלנזנה א-לה פרמז'נה (תמונת AVI: mako)
מלנזנה א-לה פרמז'נה|תמונת AVI: mako

>> למתכון של דליה למילנזה אה לה פרמג'יאנה

>> למתכון של ג'קי לפסטה בוטרגה

פסטה עם בוטרגה (תמונת AVI: mako)
פסטה עם בוטרגה|תמונת AVI: mako

>> רוצים ללמוד לבשל כמו מאסטר שף? הצטרפו לסדנאות שלנו