נבחרת מאסטר שף התחקלה הערב לזוגות, שהגישו כל אחד גרסה משודרגת במיוחד לאוכל רחוב מוכר. קבלו את כל המתכונים:
אוכל רחוב בסגנון איטלקי - המנות של בני ופאולין
בני ופאולין הלכו על אוכל איטלקי, עם מתכון ל"סופלי אל טלפונו": כדור ריזוטו מטוגן במילוי גבינת מוצרלה, ול"זפולה" (zeppole): סופגנייה איטלקית.
>> למתכון המלא של סופלי אל טלפונו
אוכל רחוב בסגנון אסייאתי - המנות של מיה ושלי
מיה ושלי הכינו מנה של ירקות ופרגיות מוקפצים, ומנה נוספת של ספרינג רול במילוי בננות מקורמלות עם גאנאש שוקולד קוקוס
>> למתכון המלא של ירקות מוקפצים
>> למתכון המלא של ספרינג רול מתוק
אוכל רחוב של דליה ואלינור - סנדווי'צים משודרגים
דליה ואלינור הלכו על שתי מנות מעולם הכריכים - "פפיטו": גרסה לסנדוויץ' פילי'ס צ'יז סטייק, ופריקסה עם קציצות בשר ומטבוחה
אוכל רחוב בסגנון ישראלי - המנות של ג'קלין ותום
ג'קי ותום החליטו ללכת על גרסאות משלהם לאולכ הישראלי האהוב, והגישו מנה של "ביס סביח" – פיתה עיראקית עם מטבוחה חריפה, טחינה, חציל וביצת עין מביצת שליו, ומנה של שווארמה אנטרקוט וירקות צלויים על פנקייק בלילת בירה
ארוחה מלאה- גרסת הרחוב: המנות של איתי וויקי
איתי וויקי החליטו להרכיב ארוחה מלאה והלכו על מנה של מופלטה במילוי צלעות טלה ופירות יבשים, ועל גלידת מלבי לקינוח
>> למתכון המלא של מופלטה במילוי טלה
אוכל רחוב של אתי ושי - מנות דגים
אתי ושי בחרו בגדים מטוגנים, והגישו "פריטו מיסטו"- דגיגונים מטוגנים עם איולי, צ'ילי אדום ושום, ושניצל סרדינים מחותנים
>> למתכון המלא של פריטו מיסטו וסרדינים מחותנים
מנת ההדחה- הסמוסה של יונתן רושפלד