מאסטר שף יצאה לדרך עם תכנית אודישנים שנפתחה במשימה מיוחדת. כל אחד מהמתמודדים הכין הערב מנת שוק בנוסף למנה שההביא מהבית. את כל המתכונים את מוזמנים לנסות בעצמכם
המנה של שלי הרמן:
אוסובוקו עם ורניקס: מנה נדיבה של בשר עם קרפלך תפוחי אדמה והרבה בצל מטוגן.
למתכון המלא של אוסובוקו עם ורניקס
המנה של ארסן יצחקוב:
אנקונדה: נקנקייה ענקית ממולאת בתערובת בשר בתיבול מיוחד ומוגשת עם תפוחי אדמה ענקיים. קל להכנה.
למתכון המלא של האנקונדה
בנוסף הכין ארסן מעדן עשיר בטעמים בהכנה קלילה ברוטב עגבניות ושום. כדורי זהב במחיר שווה לכל כיס.
למתכון המלא של קורקבן הודו
המנה של איתי אלימלך:
איים צפים: מרנג מאודה צף על רוטב אנגלייז ומעליו קולי פירות יער. קינוח שיגרום לכם להרגיש בעולם אחר.
למתכון המלא של איים צפים
בנוסף הכין איתי קובה משוכלל, מוגש על חציל קלוי עם רטטוי, לצד טחינת סלק קטיפתית.
למתכון המלא של קובה א- לה פרובנס
המנה של מיה בן צבי:
מיה הטבעונית הכינה לשופטים קדרה בסגנון אסייתי עם טופו, חצילים ופטריות בקרם קוקוס, קארי ירוק, ג'ינג'ר והמון עשבי תיבול.
למתכון המלא של תבשיל חצילים וטופו בהשראה תאילנדית
בנוסף הכינה מיה סלט עשיר, מלא בעשבי תיבול והמון פינוקים: עדשים, פיסטוקים, עגבניות, שומר ועוד.
למתכון סלט עשבים ברוטב מתוק- פיקנטי
המנה של סלמה פיוני:
פוקצ'ה במיה: סלמה הכינה קדירה עשירה ומפתה עם בשר עגל ובמיה ברוטב עגבניות, מוגשת בתוך קערה מפוקצ'ה טרייה וריחנית.
למתכון המלא של פוקצ'ה במיה
בנוסף הכינה סלמה פילה לברק עסיסי במילוי עשבי תיבול, אפוי ברוטב צנוברים בתנור.
פילה לברק אפוי
המנה של תום פרנץ:
תום הפתיע את השופטים עם סיפור אישי מיוחד ועם פילה פורל מאודה ברוטב חזרת לבנה ותפוזים לצד ירקות מאודים ופרוסות תפוחי אדמה ברוטב בווינגרט.
למתכון המלא של פילה פורל ברוטב חזרת ותפוזים
בנוסף הכין תום דג טונה צרוב במרינדה מזרחית ומוגש עם רוטב איולי ירוק, עשבי תיבול קצוצים וסלט ירוק רענן.
למתכון של טונה צרובה במרינדה