שם: פאולין שובל
גיל: 36
מהיכן בארץ: כוכב יאיר
תאריך לידה: 11/10/76
מזל: מאזניים
מצב משפחתי: נשואה + 2
תארי את עצמך בכמה מילים:
סקרנית, אופטימית, חובבת טבע וספורט, צדק והרמוניה הם הדברים החשובים ביותר בשבילי.
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
* בתור ילדה סבלתי מביישנות יתר
* יש לי בעיית דיסלקציה, אך למדתי לחיות עם זה ולצחוק על שגאיות שאני עושה לפעמים
* כשהייתי סטודנטית הייתה לי תקופה שהייתי מכורה לאוכל מקופסאות שימורים.
* אני מסוגלת לעשות לפחות 5 דברים בו זמנית.
* אני היפר-אקטיבית, קשה לי לשבת בבית ולא לעשות שום דבר. אני זו שמתקנת, משפצת וצובעת בביתי.
מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה?
אני מזמינה פיצה כל שבועיים.
אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
קינמון. יש לו קליפה קשה כמוני, גם לי לא קל להיפתח לאנשים. אך כשיודעים לעבד אותו, יש לו ריח נפלא שמתאים גם למתוק וגם למלוח.
על איזה מטבח גדלת, ועל איזה מטבח אתה מגדלת את ילדייך?
גדלתי על המטבח הצרפתי. הילדים שלי אוכלים הכל, חוץ מהאוכל התעשייתי שלא נכנס אלי הביתה. גם אם אני עסוקה בעבודה, אני מוצאת זמן להכין להם שניצל מבשר טרי.
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
לאביב גפן. אמן גדול ואיש מוכשר, הוא מאוד מרגש אותי. הסיפורים שלו על ילדותו השפיעו עלי כל-כך. שהיום אני בחרדות שהילדים שלי לא ירגישו חוסר אוכל או היעדר חום בבית.
מה החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
מרק ירקות שהכנתי בגיל 12 ושרפתי אותו.
מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
הזמנתי קרוב משפחה ושכחתי שהוא סובל מסוכרת. הכנתי מלא דברים ששום דבר מהם הוא לא יכול היה לאכול. הרגשתי מאוד לא נעים.
מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות אתה מושפע?
התחלתי בגיל 20-22 לאפות. לא למדתי בשום מקום בצורה מסודרת, ועד היום אני לומדת מכולם ומכל מקום: חברים, מסעדות, שפים, יו-טיוב, טיולים בחו''ל וכו'.
למי את הכי אוהב לבשל?
לאנשים שאוכלים בתיאבון ולא אומרים כל הזמן שהם בדיאטה.
פסטה טרייה עם חמאה, בשר טרי, דגים, ובעצם כל דבר שהוא טרי.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
חמאה, תפוחים וביצים.
מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לכבד את חומר הגלם.
מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך בכל הנוגע לאוכל?
שוקולד שוויצרי... אך, מיין גוט!