שם: אתי לוי
גיל: 53
מקום מגורים: ראשון לציון
תאריך לידה: 15/06/1959
מזל: תאומים
מצב משפחתי: נשואה

תארי את עצמך ב-5 מילים:
אנרגטית, שמחת חיים, אוהבת אנשים.

מה אנשים יופתעו לגלות עלייך?
אני לא מפתיעה, אני אדם מאוד צפוי.

אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
פלפל שאטה.

אתי מגישה את מנת הממולאים (תמונת AVI: mako)
אתי לוי|תמונת AVI: mako
על איזה מטבח גדלת, ועל איזה מטבח את מגדלת את ילדייך?
גדלתי על מטבח מזרחי מסורתי, מצרי. ואני מגדלת את ילדי על מטבח טעים בעיקר.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל?
אסי כהן.

מה החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
פעם בגיל 10 הכנתי בוואריה, וזאת הייתה חוויה מוצלחת על הפעם הראשונה. זה היה בתקופה שאף אחד כמעט לא ידע מה זה בכלל.

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
ביום שבאו אלי השופטים של מאסטר שף לצלם אצלי בבית, זאת הייתה הפעם הראשונה בחיים שלי שנשרף הטג'ין.

מתי התחלת לבשל ואילו סגנונות השפיעו עלייך?
התחלתי בגיל 8 ואני מושפעת בעיקר מאבא שלי ומאמא שלי. קצת אחר-כך גיסתי הצטרפה למשפחה והשפיעה עלי גם. היום אני כבר לא מושפעת מאחרים, כל מה שטעים לי אני משחזרת.

_OBJ

למי את הכי אוהבת לבשל?
לבעלי, לבנות שלי ולאנשים סביבי שאני אוהבת.

מה את הכי אוהבת לאכול?
ממולאים.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
פלפל שאטה, שום ושמן זית.

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
קודם כל אני מטגנת את הבצל והשום, אני מתחילה כבר לשים את התבלינים לפני המרכיבים כדי שתהיה ארומה, ורק אז את הבשר וכדומה.

מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך בכל הנוגע לאוכל?
שווארמה מדוכן.

>> לכל הפרקים של מאסטר שף