"התגעגעתי לאוכל שלהם, זה כמו לחזור למסעדה שלא אכלתי בה שנים", סיפרה השופטת מיכל אנסקי. "הם הגיעו לכאן, קיבלו מאיתנו משהו ונתנו לנו מעצמם, ופרחו מהשובח". הסביר השף חיים כהן, בהתרגשות ששמורה לאבות מתמוגגים.
ואכן בוגרי העונות הקודמות כבר הספיקו לפרוש כנפיים ולהמשיך בעולם הקולינרי, סמדי בומבה פתחה דוכן "מרוקו בפיתה", לעמנואל יש בלוג זוגי עם אישתו "שניים שטועמים את החיים", אליאב מנחה בערוץ האופנה ולא מזמן סיים לכתוב את ספר הבישול הראשון שלו, ואבי כמו שכולנו יודעים פתח מסעדה מצליחה.
"כמו לחזור למסעדה שלא אכלתי בה שנים"
גם מי שזכה במקום הראשון לא לוקח כמובן מאליו את המקום שהגיע אליו: "עד עכשיו הייתי בתכנית, וגם הגעתי רחוק", סיפר תום, "אבל רק עכשיו כשאני בגובה העיניים עם אנשים כמו עמנואל, אני קולט לאן הגעתי".
"פתאום מגיעה מנה שמשנה לך פעימה בלב"
הערב צפויה לשופטים עבודה קשה, כאשר כל מתמודד הביא עימו מתכון מנצח. נשאלת השאלה איך מצליחים להכריע מהי המנה האולטימטיבית? לאייל שני יש תשובה: "בסוף פתאום משהו משנה לך פעימה בלב, וזה כמו כל דבר בחיים. הוא לא חייב להיות מדויק, הוא משהו שבאותו הרגע מתמצת את הבנאדם מבפנים, ובשנייה אחת מרכז אותו למאכל אחד". אז שיהיה בתאבון!
מאסטר-שף: ארוחת חגיגית. הערב ב-21:00