ג'קלין אזולאי כבשה את לב השופטים וגם את לב הקהל בשניות, כשהגיעה לאודישנים של מאסטר שף עם דג מרוקאי חריף וגישה חריפה לא פחות. ג'קלין, השנייה מבין 14 אחים שמבשלת למשפחה מגיל שמונה ועד היום, עברה את האודישן פה אחד, ועל החוויה כולה היא מספרת לנו היום:

"זה היה מאד מרגש. לא חשבתי שאני אעבור. ידעתי שיש לי אוכל טוב, אבל לא האמנתי שאני אהיה במקום הזה"

מאיפה בא הרעיון ללכת למאסטר שף?
"הייתי רואה את התכניות הקודמות, ואמרתי שאני חייבת ללכת. המשפחה מאד דחפה אותי לשם"

מאיזה שופט הכי חששת לפני האודישן?
"הכי הלחיץ אותי רושפלד, הוא מקצוען בנשמה ולא פוחד לחתוך. הוא הכי הלחיץ. כל השאר ידעתי שהם נשמות. גם רושפלד נשמה".

יוצא לך לבשל הרבה לאנשים חוץ מהמשפחה הקרובה?
"אני אחת שאוהבת מאד לארח תמיד. תמיד יש אצלי שולחן לחברים. בכלל, אצלנו כל שבת זה אירוע, כל שבת זה איזה  25 איש"

סיפרת שבישלת לכל האחים – הם תמיד אהבו כל מה שהכנת, או שקיבלת מהם ביקורת?
"ממש לא, אף פעם לא קיבלתי ביקורת לא טובה על אוכל. וגם השופטים – העבירו אותי פה אחד"  

עד כמה את מוטרדת מזה שיבשלו סביבך אוכל לא כשר?
"זה לא מטריד, אבל אם זה יתנגש בי אני אביע את דעתי. אני מאד נחרצת בנושא, אבל מכבדת אנשים עם כל הבחירות שהם עושים".

>> לפרק המלא של מאסטר שף

>> למתכון של ג'קלין ולכל המתכונים מהתכנית