הערב ב-21:00 ממשיכים האודישנים של העונה השלישית של מאסטר שף. אחד המתמודדים, שי ברנדס, מתארח באולפן יום חדש יחד עם שניים מהשופטים, חיים כהן ויהונתן רושפלד, שמדברים על העונה המיוחדת.

"אני מבשל בבית מגיל 7-8, לקחתי את המקום של אמא קצת במקום של הבישול בבית", אומר ברנדס. המתמודד מספר שלאחר השירות הצבאי שקל לעסוק בתחום הבישול באופן מקצועי, ואף החל לעבוד במסעדה של השף ישראל אהרוני, "תפוח הזהב".

"עם קצת חוצפה הגעתי למסעדה של אהרוני, והגעתי איתו להסכמה שאעבוד אצלו כמה שבועות, רק לראות אם זה מתאים לי, רק שאחרי כמה ימים ספורים המסעדה פשוט נסגרה", נזכר ברנדס בחיוך. "משם הלכתי ללימודים בטכניון וזנחתי את עולם הבישול, והנה, 13 שנים אחרי, אני חוזר לזה".

"זו מנה שאנחנו הולכים לנסות במסעדה"

בשלב זה מגיע מבחן הטעימה, ולאחר שרושפלד טועם את המנה שהביא איתו ברנדס ונהנה מטעמה הוא מספר שהרמה בעונה זו גבוהה ביותר. 

"העונה הזאת מהממת, המנה של שי מייצגת - זו עונה של אנשים שיודעים לבשל", אומר רושפלד וממשיך להחמיא,  "אנחנו רואים באודישנים מנות ששוות ברמתן למנות שהיו בגמר של העונה השנייה".

חיים כהן מפרגן גם הוא למתמודדי העונה ומספר שהשנה, יותר מפעם אחת, השופטים נתקלו במנה שהם היו רוצים לנסות במסעדה שלהם. רושפלד מסיים את סבב המחמאות ואומר: "גם יותר מפעם אחת אמרנו למתמודדים שישאירו לנו את המנה שלהם כדי שתהיה לנו ארוחת לצהריים - וזו המחמאה הכי גדולה".

מאסטר שף, העונה החדשה. ראשון ושלישי ב-21:00

 הצצה לתכנית הבאה: השופטים עושים אודישן בהפתעה לכנרת