אם יש מתמודדת בשלב האודישנים  שבאמת הצליחה להוציא את השופטים מגדרם – הרי זאת דליה אלחדף, שהביאה ניחוח דרום אמריקאי אמיתי ממש לתוך אולפן מאסטר שף.

השופטים, ששומרים בדרך כלל בשלב הטעימות פנים חתומות עד כמה שניתן, לא ממש הצליחו להסתיר את התלהבותם במקרה הזה, והאודישן שהתחיל ככל האודישנים נגמר בהרמת כוסית טקילה משותפת סביב דוכן שוקק של צ'ילי קון קרנה. היום דליה מספרת לנו על החוויה מנקודת המבט שלה, ומגלה שהיתה אפופת התרגשות מההתחלה ועד הסוף.

מאיזה שופט הכי חששת?

"כל כך התרגשתי שבכלל לא חשבתי על השופטים. אני יודעת שרושפלד אוהב וגם מכין אוכל מקסיקני, אבל האמת היא שכשהייתי שם הייתי בענן. הכנתי את המנה באהבה וחשבתי שכל השופטים יאהבו, אבל באתי בנאיביות. אומרים שעם הזמן אנחנו פחות נאיבים ויותר טפשים, גיליתי שבגילי אני עוד יכולה להיות נאיבית".

איך הרגשת כשכל השופטים התאספו סביבך? 
"הייתי בשוק. לא האמנתי. באותו רגע הבנתי שאני מאה אחוז עוברת. בכלל לא באתי ממקום של עוברת או לא עוברת, אלא ממקום של חוויה. של מה שיהיה יהיה. באתי בלי יומרנות".

ואיך התגובות אחרי השידור?
"פרגונים נון סטופ. אני עוד לא יודעת אם יזהו אותי ברחוב, אבל אני אומרת – מה שיהיה - בכיף".

ויש סיכוי לקבל גם את המתכון לטקילה אננס?
"זה סוד מקצועי", צוחקת דליה. "אבל כשתהיה לי מסעדה כולם מוזמנים להרים איתי כוסית".  

>>נסו בעצמכם את המתכון של דליה ואת כל מתכוני התכנית