עונה חדשה ומפתיעה של מאסטר שף יוצאת לדרך, והפעם החליטו לחדש כבר בשלב האודישנים המוכר, ולשלוח את המתמודדים למשימה מיוחדת בשוק מחנה יהודה בירושלים. כל מתמודד קיבל 25 שקלים ו-25 דקות בלבד להתרוצץ בין דוכני השוק ולקנות את המצרכים הדרושים לו להכנת מנה שתכבוש את לב השופטים.
חיים כהן: "אני לוקח את זה מאד רגשי"
בזמן שמאות המתמודדים שועטים בסמטאות של מחנה יהודה, חיים כהן התפנה להסביר לסער פלס מה בעצם הוא מחפש באודישן. "כמו שאמר אייל שני, אנחנו מחפשים לראות קסם. אני מאד מקווה שנראה את הקסם הזה", הוא אמר. שלב האודישנים הוא שלב מלא אמוציות, עבור המתמודדים וגם עבור השופטים, וחיים כה מודה שהוא בוכה על דרך קבע. "אני לוקח את זה רגשי ונורא חשוב לי לא איך מבשלים, אלא למה מבשלים", הוא מסביר. " דרך האוכל אתה מבין את הסיפור של הבן אדם".
לשוק הגיע גם מתמודד אחד שכבר הוכיח שיש לו קסם וגם זכה בתואר המאסטר שף של ישראל, אבי לוי, שמציע למתמודדים טיפ משלו: "פשוט להשתחרר ולבשל. יש קטע בבישול שיש את הפחד, אבל כשהפחד שולט זה בעיה. צריך לבשל מכל הלב, לזרום עם זה".
מאסטר שף, העונה החדשה. שלישי ב-21:00