מנת כדור האטלס שהדהימה את נבחרת מאסטר שף במשימת ההדחה האחרונה לא השאירה גם את הצופים אדישים, וכמו תמיד, העולם מתחלק לשניים: אלה שרוצים לאכול את האטלס, ואלו שרוצים להכין אותו.
רועי ענתבי, השף והבעלים של מסעדת "ברטי" ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב, שהכניסה את האטלס לתפריט שלה, מדווח על התעניינות רבה מצד לקוחות, שהתקשרו ושאלו על המנה. אותם לקוחות יאלצו להמתין בסבלנות רק עד מחר (יום ו'), אז מתחילים להגיש את המנה במסעדה באופן יומיומי. בהתחלה, כך מתכננים במסעדה, השף ערן שוורצברד בעצמו יכין את הקינוח, ובהמשך הדרך יכשיר אנשים שיוציאו את המנה.
לאמיצים בלבד: סדנאות להכנת האטלס
חלק מהעניין סביב המנה הוא האתגר שבהכנתה. ב"לגעת באוכל", בית ספר לבישול המציע מגוון סדנאות רחב ביותר, נערכו בזריזות ופתחו סדנאות הכנה למנת האטלס המורכבת, כולל כל התוספות. אז אם אתם רוצים לאתגר את עצמכם ולנסות להכין את המנה מההתחלה ועד הסוף צוות השפים המקצועי של המקום ילווה אתכם שלב שלב, במטבחים מאובזרים במיטב המכשור והמוצרים.
אז עכשיו רק נשאר להחליט לאיזה סוג אתם משתייכים, וללכת לכבוש את האטלס שלכם. בהצלחה ובתיאבון
>> להרשמה ופרטים על סדנאות האטלס של לגעת באוכל
>> השף שהמציא את האטלס: "לא חשבתי שהם יעמדו בזה"
>> פספסתם? הפרק המלא לצפייה ישירה