שם: ג'ניפר סאני
גיל: 27
מהיכן בארץ: גבעת זאב
תאריך לידה: 29.8.84
מזל: בתולה
מצב משפחתי: רווקה


מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות את מושפעת?
התחלתי לבשל בסביבות גיל 13 משיעורי כלכלת בית, מאמא ומספרי בישול. אני לא מושפעת מסגנון בישול מסויים, אלא משלבת מספר סגנונות וטעמים שנתקלתי בהם במהלך הזמן

למי את הכי אוהבת לבשל?
לכל מי שאוהב לאכול

מה את הכי אוהבת לאכול?
אני מאוד אוהבת לאכול בשר וכמה שיותר בשר, וכמובן מתוקים

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
עשבי תיבול, שמן זית, גבינות


תארי את עצמך:
אני מאמינה שצריך להסתכל באופטימיות על העולם, ותמיד לראות את חצי הכוס המלאה. אני אוהבת את המטבח, הוא משרה עליי רוגע ושלווה, ומאוד אוהבת ליצור דברים חדשים במטבח, הגשה אסטטית ויצירתיות

אין תמונה
ג'ניפר סאני. משלבת סגנונות וטעמים



דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
שאני חצי אפריקאית חצי מרוקאית, שיחקתי 6 שנים כדורסל, אני אוהבת לגדל ירקות ועשבי תיבול לבד, במקצועי אני מורה והחלטתי לפרוש מהמקצוע לטובת הבישול ואחת האהבות הנוספות שלי היא קריאת ספרים. אפשר ממש לומר שאני תולעת ספרים ואוהבת לטייל בחנויות ספרים וספריות

אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
הל


מה העצה הכי טובה שקיבלת?
כדאי לשמור את הבצל במקרר וכך לא דומעים כאשר חותכים אותו


מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך בכל הנוגע לאוכל?
אני אוהבת לאכול ג'אנק פוד: המבורגר ופיצה