שם: אליסה המר
גיל: 22
מהיכן בארץ: ראשון לציון
תאריך לידה: 21.5.1989
מזל: תאומים
מצב משפחתי: רווקה


מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות אתה מושפע?
התחלתי לבשל בסביבות גיל 15. למדתי בעיקר מהסבתות, ממאכלים שאכלתי ומספרים. אני מאוד מושפעת מהאוכל הרוסי שעליו גדלתי, וכמובן שמכל מטבח אפשרי אחר שאליו אני נחשפת בטלוויזיה, באמצעות ספרים ובטיולים לחו"ל

למי את הכי אוהבת לבשל?
לחבר שלי

מה את הכי אוהבת לאכול?
בשר

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
בשר טחון, תפוח אדמה ופטריות

אין תמונה
אליסה במטבח. מושפעת מהמטבח הרוסי




דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
אני מפחדת מיונים ומתרנגולי הודו, אני לא יודעת לקפוץ בחבל, אני מכורה לקפה נמס של עלית, אני תולעת ספרים ואני לא מסוגלת לאכול מוקדם בבוקר

אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
קינמון


מה העצה הכי טובה שקיבלת?
לבשל קודם כל את מה שאני אוהבת לאכול


מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך בכל הנוגע לאוכל?
השאריות השרופות במחבת – אחרי שמטגנים קציצות, שניצלים וכו'....