צילום׃ Sandy Jones, Istock
עוגת בננה עם נטיפי נוטלה
העוגה הקלאסית בתוספת מפתיעה ומרקם משגע
ליטל תדהר | מאסטר שף
| פורסם 07/06/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס סוכר
4 בננות בשלות מאוד
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1/4 כוס חלב
כפית תמצית וניל איכותית
6 כפיות ממרח נוטלה
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את החמאה והסוכר.
2 מועכים את הבננות הבשלות בעזרת מזלג.
3 מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים, הקמח, החלב והבננות, ומתבלים בתמצית וניל (אפשר גם חצי כפית קינמון אם אוהבים).
4 את התערובת מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת. לתוך התערובת "מפילים" טיפות של נוטלה ודואגים שהן תהיינה מכוסות בעיסה. לאחר מכן מכניסים לתנור ב180 מעלות למשך 30-40 דקות.