פילה דניס בציפוי קרקרים ועשבי תיבול
דג מעולה, ציפוי ירוק, קריספי וטעים, ומתחת להכל פירה נימוח מחוזק בחרדל. כיף גדול
קארין שמואלי | מאסטר שף
| פורסם 27/07/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
4 יחידות דג פילה דניס טרי, נקי מקוצים
חצי כוס מכל דבר: פטרוזיליה קצוצה, כוסברה קצוצה, בצל ירוק קצוץ
4 שני שום קצוצות
חבילת קרקרים (250 גרם)
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
לפירה
4 תפוח אדמה לבנים
חצי חבילת חמאה (50 גרם)
מלח
כף אבקת מרק עוף
כפית חרדל דיז'ון
אופן ההכנה:
1 טוחנים במעבד מזון את הקרקרים למרקם גס, מוסיפים את שאר המרכיבים ומצפים את קדמת הדג. אופים 20 דקות ב-180 מעלות.
2 הפירה: מקלפים את תפוחי האדמה ומרתיחים בסיר עם מים ואבקת מרק עוף. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
3 מסננים את רוב המים, מוסיפים את שאר המרכיבים ומועכים למרקם אחיד וחלק.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות)
אנרגיה | 1568 קלוריות |
חלבונים | 56 גרם |
פחמימות | 158 גרם |
שומנים | 79 גרם |